CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¡¡ NO VA PODER GUANYAR EL GORGOS JUVENIL !!

Un 0-2, derrota molt dolorosa del Gorgos juvenil front al Xeraco. L’equip de la Safor ho té tot de cara per a guanyar la lliga. Toca recuperar-se anímicament. Expulsen a tres jugadors. L’arbitre i els dos líniers, birlen dos gols i un possible penalti al Gorgos.

No va poder ser. Una desgraciada jugada per un mal entés entre defensa i porter del GORGOS JUVENIL (per la tensió i el nerviosisme acumulats) va propiciar el primer gol del Xeraco a la primera part, que va ser clau. Al descans s’arribava amb la mínima renta per als visitants i a la segona part un penalti "més que rigurós" va acabar amb les aspiracions del Gorgos de conseguir la lliga...a no ser que passe alguna cosa...perquè encara resten dos partits.

Com a incidències: el Xeraco va portar dos líniers. Els van pagar ells. Abans del partit es va guardar un minut de silenci per la tragèdia del terratremol de Lorca (Múrcia).

Al final, els jugadors destroçats anímicament i ara toca recuperar-los. Van ser expulsats Carem, Diego (que estava a la banqueta) i Eloi.

Diumenge que ve toca anar a Albalat de la Ribera i dissabte 28 toca a casa acomiadar-se de la lliga front al Villalonga. Toca guanyar els dos i demostrar que han lluitat fins el final.

Els partit del màxim rival, el Xeraco, són més "bambes" però com diuen "el baló és redó i podria passar qualsevol cosa.

Ara estan a un punt. Xeraco amb 71 punts i Gorgos amb 70. TOT POT PASSAR. El Xeraco rep la pròxima setmana al Benifairó de Valldigna i visitarà a l’últim partit al veí Xeresa.

A la imatge, l’equip juvenil amb la pancarta que va servir per animar-los, abans de jugar el partit.