Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VISITA DEL CONSELLER COTINO A LES OBRES DEL CENTRE POLIVALENT JUVENIL ( I )

VISITA DEL CONSELLER COTINO A LES OBRES DEL CENTRE POLIVALENT JUVENIL ( I )

PER A VEURE LES FOTOGRAFIES DEL MUNTATGE, PUNXEU:

1.- Foto superior esquerra. 2.- Foto superior dreta. 3.- Foto inferior esquerra. 4.- Foto inferior dreta. FOTOS: Vero Vives.

El Molt Honorable Conseller de Medi Ambient, Urbanisme i Habitatge i Vicepresident tercer del Consell, En Juan Cotino, ha girat hui visita a les obres del nou Edifici Polivalent Juvenil de Gata.
Primer, Cotino ha visitat la Casa Consistorial i en el saló de sessions plenàries ha signat en el Llibre d’Honor del Consistori. Després, les autoritats de pobles del voltant, com l’alcaldessa de Poble Nou de Benitatxell, l’alcalde d’Ondara; els alcaldes de Pedreguer i Xàbia, entre altres; membres de la corporació local, tècnics, alcaldessa i Conseller han anat a peu de l’Ajuntament al final del carrer Costera del Grup Escolar, parant-se al pont i sorprenent-se de com es veu el paisatge del riu i les voreres des del pont.
Després, la comitiva ha visitat les plantes de l’edifici. L’edifici, que té un pressupost de 1.256.342 euros, està subvencionat al 100% per la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana a través del Pla Confiança.
L’alcaldessa de Gata, Ana María Soler, ha agraït la visita del Conseller i així com la inversió que fa la Generalitat Valenciana, ja que sense eixa inversió no seria possible que Gata comptara amb un edifici d’estes característiques. A més ha destacat que es tracta d’un edifici polifuncional per a albergar activitats infantils i juvenils, de manera que es genere un espai que puga donar resposta a les noves necessitats de la joventut del municipi.
Per la seua part, el Conseller ha parlat de la importància que tenen estes visites als pobles per a conéixer els assumptes de cada municipi. En esta cas, la visita respon a una invitació personal de l’alcaldia per a, a més de tractar diferents temes que preocupen a la població, visitar esta obra tan important per al poble...

(Continua en una segona part).

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios