Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MEMORABLE NIT POÈTICA AL CRIST ( I )

MEMORABLE NIT POÈTICA AL CRIST ( I )

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Va superar totes les previssions. Unes 150 persones van assistir a una memorable NIT POÈTICA AL CRIST, al patró de Gata. Memorable per l'ambient que es va crear entre tots, comunicadors (recitadors, guitarristes i cantadores) i públic. Memorable per que es va superar la de l'any passat. Entre les sorpreses de la nit, la recitació d'una poesia de Vicent Andrés Estellés (dins l'any estellés) per un matrimoni; la poesia de un teuladí, membre de la delegació que va indre del poble veí, o d'una xicona recitant un salm, les cançons del duet a guitarra i veu, les poesies fetes amb molt de sentiment i l'última poesia amb el volteig de la campaneta.

L'acompanyament a la guitarra de Rosario Caselles li va posar el fermall ("broche") d'or. Va ser una nit especial, malgrat el risc que podia haver pels altres actes que es feien al poble al mateix temps. La gent va respondre molt bé. També es va tindre l'oportunitat de tornar a visionar-se el vídeo encarregat l'any passat per la Comissió 2012 i el muntage fotogràfic de Fotoclub Forat de Gata sobre "les Mirades del Crist".

Com a membre de la subcomissió organitzadora dones les gràcies a totes les persones que ho van fer possible, autors, recitadors i públic. Es va demostrar que pot consolidar-se i ser l'any 2014 la tercera nit poètica.

A la composició d'esta entrada i la de la següent teniu diversos moments de la IIª Nit Poètica. Fotos: Verónica Vives.

0 comentarios