Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIA 5, A LES 18,30, A GATA: EL GRAN ESPECTACLE, MISTERI DE REIS MAGS (FESTA D'INTERÉS TURÍSTIC LOCAL I PROVINCIAL (vídeo de l'any passat)

HUI DIA 5, A LES 18,30, A GATA: EL GRAN ESPECTACLE, MISTERI DE REIS MAGS (FESTA D'INTERÉS TURÍSTIC LOCAL I PROVINCIAL (vídeo de l'any passat)

(Vídeo resum de l’any passat. 14,51 minuts. Per a recordar-ho PUNXEU ACÍ)

Ja resten tan sols poc més de tres hores. Tot està preparat. El Misteri de Reis Mags de Gata 2017 porta una novetat important a la primera part de l’espectacle, de la Festa d’Interés Turístic, tant Local com Provincial. La descobrireu?. Ja em direu.

Per a fer un poc de goleta, podeu veure un vídeo de l’any passat, que hem trobat a les xarxes socials.

La programació comença oficialment a les 18.30 hores, amb l’arribada d’Herodes al seu Palau d’Hivern i després el diàleg entre aquest i els seus, cortesà i escrivà. Arriben els tres Reis Mags. Diàlegs tots ells a advertir la presència del Nen Jesús. El text d’Antonio Salvá tornarà a escoltar-se i seran 49 edicions. L’any que ve, de segur, tocarà celebrar-se en gran, el mig segle. La posta en escena de la mà d’Antonio Monfort està ja disposada. Llum, color, música, tot ho viuran elx xiquets i xiquetes de Gata i els majors que s’apropen a viure l’espectacle.

A la segona part, Plaça de l’Església, l’esperada baixa de l’Àngel des de la torre caampanari. La Cova de Betlem és tot tendror, és senzillesa, és com dega ocorre.

La tercera part, el recorregut de Reis, emisaris, patges, tots ells pels carrers i places de Gata, repartint regals i joguets de gateres i gaters.

Ja ha arribat, ja està ací, la NIT MÀGICA, la NIT DE LA IL·LUSIÓ.

FONT: Vídeo publicat a Youtube el 6 de gener de 2016, a Gata:  Праздник Трех Королей.


0 comentarios