Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, REIS 2017 (FITPCV): PER FI...ELS PAQUETS VAN ARRIBAR AL SEU DESTÍ...(ho retraten els gaters)

GATA, REIS 2017 (FITPCV): PER FI...ELS PAQUETS VAN ARRIBAR AL SEU DESTÍ...(ho retraten els gaters)

"Bé està allò que bé acaba". Aquesta seria la definició final del tercer acte del Misteri de Reis Mags a Gata 2017, d’anit. El repartiment de regals i joguets va sofrir algun que altre contratemps, ensurt -com deia aquest matí-, però no va decaure mai la il·lusió, ni per part dels organitzadors, ni dels infants i majors que esperaven amb impaciència l’arribada del rei a les seues cases. He llegit frases com "llarga l’espera va ser (emulant també una que pronuncia Herodes en la seua al·locució)...però va valdre la pena" o que van tindre "un xicotet problema de logística".

Les xarxes socials han mostrat la cara més humana del repartiment, de la sorpresa i il·lusió, sense reparar en aquells sobresalts ja oblidats. Des del blog, un reconeixement a les desenes de persones que estan ahí darrere i que intenten que no s’escape res, especialment d’eixa tercera part, que al ser la darrera és la que menys es nota, menys té protagonisme.

A les fotografies de la composició, extretes de la xarxa facebook, podeu observar que els regals van tindre el seu destí final i feliç. Ara fins 2018.

I el que ja he dit al principi: BÉ ESTÀ ALLÒ QUE BÉ ACABA".

FONTS: Fotografies dels usuaris del blog, des de la xarxa social facebook.

0 comentarios