Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA VII EDICIÓ DEL RAL·LI FOTOGRÀFIC TOT UN ÈXIT ( 2ª part )

LA VII EDICIÓ DEL RAL·LI FOTOGRÀFIC TOT UN ÈXIT ( 2ª part )

Malgrat la pluja i el format nou.

El gater José Francisco Moncho obté també un premi.

Ja ho avançava ahir. Hui us pose la fotografia del guanyador absolut.

Cal dir que si els dos primers no eren gaters sí que ho és Moncho.

Toni Sanchís va guanyar el primer premi a la millor col·lecció del VII Ralli fotogràfic de Gata organitzat pel Fotoclub Forat de Gata amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Joventut. La segon millor col·lecció va ser la presentada per a Nacho Anguiano. També es van lliurar premis a la millor foto de tema obligatori, que va ser per José Francisco Moncho, i a la millor foto presentada a concurs, que se’l va endur José Ramón Hernández Melero

Enguany el ral·li presentava canvis en el seu format, ja que tots els actes es van concentrar en un sol cap de setmana. Divendres per la vesprada es va donar la eixida amb la presentació del objectius. A partir d’este moment començava la competició fins a les 14 hores de dissabte quan totes les fotografies havien de ser presentades. El jurat, format per Miguel Angel Serra, Matias Salvá i Jaume Boronat, es va reunir fins a altes hores de la matinada per decidir els guanyadors.

Els premis es van lliurar per l’Alcaldessa de Gata, la regidora de Cultura, María Jesús Salvá, i un representant del patrocinador Ale-hop en un acte que va tindre lloc a la sala de plenaris de l’Ajuntament de Gata ahir diumenge 13 de març a les 12:30 hores i on es van projectar totes les fotografies presentades a concurs.

La organització va agrair als participants el seu esforç per eixir a la muntanya a fer fotos a pesar de la pluja i demostrar així que la cita anual de la fotografia a Gata és ja un esdeveniment consolidat.

FONT: Text. Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata. 

0 comentarios