Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

1ª FIRA DEL MONTGÓ ( I ): al Pare Montgó li han fet festa i de la gran...

1ª FIRA DEL MONTGÓ ( I ): al Pare Montgó li han fet festa i de la gran...

Comence ahí una sèrie d’entrades relacionades totes elles amb la PRIMERA FIRA DEL MONTGÓ que s’ha celebrat hui a Gata, organitzada per la direcció del Parc, a més dels ajuntaments d’influència del gran Pare Montgó: Dénia, Xàbia, Pedreguer, La Xara, Jesús Pobre i l’amfitrió Gata.

Seguint amb el que deia ahir, al Pare Montgó li han fet festa i de la bona. Moltíssima gent, molt bon temps i el Montgó mirant-ho tot des de la seua talaia, des de la Creu, des del molló, des de la cova de Migdia. Milers de persones, al llasrg de tots el dia, han gaudit a l’espai preparat a la urbanització Les Sorts de tots les ofertes que s’han donat allí. Tot un èxit i ja era hora que el Montgó, per tots respetat i admirat, emparara als sis pobles i tos a una.

A la present entrada vos pose una composició, en la qual es veu al Montgó en tota la seua intensitat darrere de la mateixa fira.

A les següents entrades coneixereu el parlament i visites de les autoritats, el concurs gastronòmic i el guanyador i les associacions-comissions a la fira.

0 comentarios