Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

APRETAT PROGRAMA DEMÀ: València, Gata, Xàbia...

Demà dissabte 19 de maig serà ordenat sacerdot el diàcon Juan Sivera a València. Demà s’estrena com a director de la banda juvenil Pablo Bataller i demà és la primera "Nit Poètica al Crist"

A més, també hi ha una boda a Xàbia, a la qual assistiran molts gaters. El programa està molt apretat. Pel matí, a les 11 hores, a la Santa Església Catedral Metropolitana de València es farà l’ordenació sacerdotal del diàcon Juan Sivera Henarejos, que ha estat tres anys a la parròquia de Gata, i es considera com un gater més. Ell és de Xàbia i els dos pobles veïns s’agermana al Cap i Casal per a recolzar al jove diàcon.

A les 20 hores estrena "batuta" i faristol Pablo Bataller, que dirigirà la banda juvenil de Gata. Sort al novell director.

A les 22.30 hores, a l’ermita del Calvari, una altra estrena, un acte del 250 aniversari de l’ermita i Crist. Es tracta de la primera Nit Poètica al Crist". Es llegiran poesies publicades als programes de festes d’anys anteriors i es recitaran també els Goigs i un Himne al Crist.

Finalment, a nivell social, també es celebrarà una boda a Xàbia entre un gater i una filla de gatera. Serà en l’església del Port de Xàbia. Moltes gateres i gaters assistiran a l’event social. També hi ha altra boda, en aquest cas civil també de gaters.

0 comentarios