Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL RECTOR GATER JUANJO MONFORT VALLÉS DESTINAT A LES DOS PARRÒQUIES D'ALBAL (València)

EL RECTOR GATER JUANJO MONFORT VALLÉS DESTINAT A LES DOS PARRÒQUIES D'ALBAL (València)

Acaba de complir-se el deu aniversari de la seua ordenació sacerdotal

Anteriorment va estar a Xiva, Racó d’Ademús i fent estudis en Roma

El rector fill de Gata, Juan José Monfort Vallés, ha estat nomenat per l’arquebisbe Carlos Osoro nou rector del poble valencià d’Albal, que compta ara amb uns 16.000 habitants. Portarà les dues parròquies, la mare de Nostra Senyora dels Àngels i la més moderna, la de San Carlos Borromeo.

El pròxim diumenge 5 d’octubre farà l’acte d’iniciació a aquella parròquia. Des de la parròquia del seu poble natal, Gata, està previst que puga anar un autobús.

Juanjo, com el coneixem a Gata, va ser ordenat sacerdot el dia 26 de juny de 2004, per tant acaba de complir-se el seu deceni com a rector. El primer estiu el va passar al poble de Chiva, durant dos mesos. Després, el 10 de octubre de 2004 començava una etapa que va durar quasi 6 anys al Racó de Ademuz, portant set parroquies xicotetes: San Pedro y San Pablo de Ademús, Nuestra Señora de los Ángeles de Vallanca, El Salvador de Casas Bajas, La Santísima Trinidad de Casas Altas, San Antonio de Padua de Negrón, San Miguel Arcángel del Val de la Sabina i Santa Bárbara de Mas del Olmo. Ahí va estar fins el 15 de Agost de 2009. 

Després, el Sr. Arquebisbe, don Carlos Osoro, el va enviar a Roma a fer la llicenciatura i el doctorat en Teologia del Matrimoni i de la Familia, al Institut Pontifici Joan Pau II, centre associat a la universitat Lateranense.

Ara, i després de passar un mes amb Vicent Font i altres companys al Perù, ha sigut nomenat rector d’Albal. 

Desitgem sort i bons consells espirituals als seus nous feligresos.

Ens comenta un veí i parroquià d'Albal: "En Albal tan sols hi havia actualment un pàrroco encarregat tant de les parroquies de Nostra Senyora dels Angels, com la de Sant Carlos Borromeo, aixina com la capella de la residencia d'ancians del poble, de les quals s'encarregava Don Victor Camilo Bardisa Bito, que el dia 12 d'Octubre prendrà possesió de la seua nova parroquia de Sant Josep en el Port de Sagunt. A Juanjo l'esperem tot el poble d'Albal en la missa de possesió de càrrec el dia 5 d'Octubre". Tot aclarit.

A la fotografia, Juanjo a la seua visita al Perú, aquest estiu.

1 comentario

Rafa Pitarch -

Hi ha un erro en la noticia, en Albal tan soles hi havia actualment un parroco encarregat tant de les parroquies de Nostra Senyora dels Angels, com la de Sant Carlos Borromeo, aixina com la capella de la residencia d'ancians del poble, de les quals s'encarregava Don. Victor Camilo Bardisa Bito, que el dia 12 d'Octubre pendrá possesio de la seua nova parroquia de Sant Josep en el Port de Sagunt, a Juanjo l'esperem tot el poble d'Albal en la missa de possesió de carrec el dia 5 d'Octubre.