Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERS A POEMES EN UNA NIT D'ESTIU (FONT DE L'HORTA - TEULADA)

GATERS A POEMES EN UNA NIT D'ESTIU (FONT DE L'HORTA - TEULADA)

Com ja és tradicional, any rere any, vaig ser convidat a recitar poemes bé propis o bé d'altres persones, per l'Associació Cultural "Amics de Teulada". Va ser anit. "Poemes d'una nit d'estiu" al paratge idílic de la Font de l'Horta de Teulada.

Va donar la circumstància que tres gaters vam participar. El poeta invitat, que va ocupar la segona part de la vetlada, va ser l'amic gater CARLES MULET, que va anar desgranant els seus versos, remuntant-se de quan a Gata es publicava una revisteta per l'associació cultural l'any 75 del segle XX. El seus llibres i el seu blog, del qual us he parlat ací moltes vegades, també van ser objecte de record per a ell.

A la primera part va actuar l'amic ANTONIO MONFORT, que va fer un poema molt curiós sobre la lluna, que ben bé podria valdre per a ser un conte contat als més menuts. Algun dia, podria inclús servir per als més petitons que van a la biblioteca del poble.

Finalment, el que us escriu, el CRONISTA DE GATA, vaig recitar una poesia meua titulada "Un poble...una mar" dedicada al poble que ens acollia i una poesia de l'amic Bernat Torres, que ja vaig llegir i amb molt de gust a la "Nit Poètica al Crist", que es titulava "Buscant al Pare".

A les fotografies de Vero Vives teniu a tots els poetes i recitadors, així com les tres intervencions dels gaters a la Font de l'Horta de Teulada.

0 comentarios