Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY, DOS ANYS...DE BLOG: Nova secció ( II aniversari )

RECORDEM...UN ANY, DOS ANYS...DE BLOG: Nova secció ( II aniversari )

Naix una nova secció, com anava dient dies abans. Recordarem l’article més destacat de fa dos anys i de fa un any. Llegirem els titulars i un resum...recordarem les fotografies, si n’hi ha. Si un dia no hi cap notícia destacada passarà per alt la secció. I un avanç més, posaré l’enllaç per a que us porte directament a eixes notícies destacades.

Així que comença hui, data del segon aniversari: "RECORDEM...DOS ANYS, UN ANY...DEL BLOG".

AQUELL 10 D’ABRIL DE 2010: Sols hi vaig publicar un article. Era novell amb l’assumpte. Es titulava, com no, "COMENÇA EL BLOG DEL CRONISTA OFICIAL DE GATA" i per la seua importància del dia us pose tot aquell comentari, per a recordar-lo: "Ací i ara, dia 10 d´abril de 2010, a dos dies de la commemoració dels 600 anys de la vinguda per aquestes terres del pare sant Vicent Ferrer, comence el nou blog del Cronista Oficial de Gata, la d´Alacant. Sóc MIGUEL VIVES SIGNES i espere portar a aquestes fulles la història, costums, tradició i notícies del poble de la Marina Alta on vaix nàixer i on visc. Espere que vostés, veïns del poble, forasters residents, nouvinguts, visitants i curiosos, siguen els testimonis més directes d´allò que va ser i és el poble de Gata". La fotografia que començava cents i cents d’imatges estava presa de dalt del paratge de les Coves Roges i el riu portava aigua. Es veia el poble, en un dia assolejat.

Ací teniu l’enllaç d’aquella entrada del 10-4-2010: http://cronistadegata.blogia.com/2010/041001-comen-a-el-blog-del-cronista-oficial-de-gata.php.

AQUELL 10 D’ABRIL DE 2011: Cal ressenyar d’aquell dia de fa un any dos notícies que estrenaven sèrie. Us pose un extracte: "Es diu: "MIRADES URBANES A GATA" i vol reflexar allò que ens passa desapercebut pels carrers de Gata, però que està ahí. La càmera captarà façanes, racons, objectes, espais, del poble de Gata".Aquella primera entrada "mirava" ARISTES I BUITS. La foto era del racó del campanar i la casa del costat.

Ací teniu l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2011/041005-nova-serie-mirades-urbanes-a-gata-1er-aniversari-.php.

Més avall, el mateix dia, una altra "MIRADA URBANA A GATA" ens transportava a un "Carrer estret amb història". Era el carrer Tetuà, amb la seua fotografia: "Un traçat morisc que ens recorda altres pobles, altra cultura, altra gent. I les parets quasi es toquen d’un costat a l’altre".

Us deixe l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2011/041007-mirades-urbanes-a-gata-carrer-estret-amb-historia.-1er-aniversari-.php.

Teniu la foto de l’última entrada, la del carrer Tetuà per a recordar-la.

0 comentarios