Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS JUVENIL GOLEJA 0-7 I CONTINUA LÍDER. EL GORGOS GRAN CAU A PEDREGUER, 3-1.

EL GORGOS JUVENIL GOLEJA 0-7 I CONTINUA LÍDER. EL GORGOS GRAN CAU A PEDREGUER, 3-1.

Al Benifairó de Valldigna li ha fet un set. Debut d’Alex Reus, cadet. Gran partit dels joves líders. Quico ha marcat tres gols.

Aquestos serien els titulars que han definit el partit en terres de la Safor. A Benifairó de Valldigna el Gorgos juvenil ha complit i sobradament. 0 a 7 ha sigut el resultat. Tot l’equip ha ratllat a gran altura. A destacar els tres gols fets per Quico i el debut d’Àlex Reus Ribes, cadet, del Corral del Pato.

Els números són importants. El Gorgos juvenil és el líder i a dos punts del segon amb 70 punts, a falta de tres jornades. Ha guanyat 23 partits, ha empatat 1 i perduts 3. 155 gols té al seu favor -podria estar prop dels 200- i sols 28 en contra. El Xeraco amb 68 punts també ha guanyat per la mínima, 1 a 0 front al Sueca B. Manté la distància a dos punts del Gorgos.

El pròxim partit és el decisiu. Es juguen la lliga. Els juvenils del Gorgos jugaran ací a casa front al Xeraco precisament. La victòria els posaria a 5 punts i sols necessitarien en les altres dos jornades un punt per a proclamar-se campions de lliga del grup 11 de Tercera Regional.

Recordeu teniu que anar a animar al GORGOS JUVENIL front al Xeraco dissabte per la vesprada. Se la juguen !!.

A la fotografia, el moment d’eixida al camp dels juvenils, la setmana passada al camp de Les Costeres.

****************

PEDREGUER-3; GORGOS-1

Per altra banda, la creu del futbol local l’ha patida el primer equip del Gorgos que ha caigut derrotat aquesta vesprada per 3 a 1 a Pedreguer. L’equip veí empata a 36 punts amb el Gorgos, que continua al lloc nové.

 

  

 

0 comentarios