Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

...I EL GORGOS GRAN PERD ALS ÚLTIMS MINUTS: 1-2.

Llàstima de partit del darrer dissabte. Va començar un quart darrere per les incidències del partit dels cadets. Al Municipal de Les Costeres van jugar el primer equip del GORGOS i el CIUTAT DE BENIDORM. Marcà als 6 minuts ja l’equip de Benidorm, empatà després el Gorgos i al final els visitants desequilibraren el partit i marcador. No va poder ser. I això que havia més espectadors al camp. Recordeu que es va avisar pel Facebook: servessa a go-gó. Però feia prou frescoreta i eren hores que no estan acostumbrats a jugar els de Javi Espasa.

A falta dels altres resultats no es mou de la taula de classificació i el Gorgos continuarà a la 22ena jornada en el lloc vuité. El Ciutat de Benidorm amb la victòria d’ahir es posa colíder virtual, amb un partit més, junt amb el Mediterráneo Xàbia i el Finestrat.

3 comentarios

Jose -

Jo crec que ni ha que fomentar l´equip, pero si es cert que Lucas Leon vol manar massa sobre la resta i aixo afecta al rendiment d´alguns jugadors.

De tota manera, Jaume Serra es l´encarregat de possar a qui viuga.

CRONISTA DE GATA -

Hola, Juan:
No hi ha que jutgar tan prompte. El que hi ha és animar a tot l'equip a no perdre el lloc que ocupen. El què interessa és guanyar despusdemà a l'Ondarense.
Jaume Serra que pose els que als seu criteri crega ho faran millor...No creus?.

Juan -

Crec que el gorgos juvenil li sobra Lucas Leon, va ser molt possitiu vore al gorgos jugar sense ell a principi de tempora, i el temps que va estar sancionat...