Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -325-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -325-

Aquesta foto servix d’enllaç al reportatge anterior: ¡¡ AQUELLES TENDES I TENDETES DEL RECORD !! que acaba de començar.

Va eixir a un programa de festes i Paco Moncho, al que li agrada recollir fotos antigues com a mi i explicar-les amb detall, a banda de prospectes de cine i demés, detallava molt bé el lloc, les persones i el moment.

La foto era dels anys 30 i era on després es posaria la tenda de Pepito al corneló que feia l’eixida del Carrer Piló, al carrer Doctor Gómez Ferrer. Si recorden aquella porta de fusta.

Precisament aquesta tendeta l’he anomenada al reportatge. Aquesta foto és molt antiga i era propietat de Sagrario Pantoja. El comentarista Moncho descriu molt bé i amb detalls el lloc i diu que a la tendeta s’entrava per dos llocs. Pel que fa a la vorera diu que estava empedrada, podeu fixar-se.

La casa, abans de ser la tenda de Pepito, va ser una fabriqueta de licors, de Amparo "les begudes" així es deia. Va tancar als anys 40 i van anar cap a la Vila a viure. La mare d’Amparo es la que asoma el cap per la porta.

Les dones sentades: d’esquerra a dreta: María Mulet, dona del barber i mare de Sagrario Pantoja, la que deixà la foto. L’altra dona és Teresa, mare de Jaime i Tonica el Curro; l’altra Anita "de Tomàs"; l’altra María "Lliberà" i l’última Amparo Diego, de la que parlavem. 

0 comentarios