Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LES TENDES DE CANASTES DE LA PLAÇA D'ESPANYA, NOU REPORTATGE DEL BLOG "QUIERO PUEBLO, QUIERO GATA"

LES TENDES DE CANASTES DE LA PLAÇA D'ESPANYA, NOU REPORTATGE DEL BLOG "QUIERO PUEBLO, QUIERO GATA"

L'últim reportatge que podem llegir i veure al blog "Quiero pueblo, quiero Gata" ens descobrix una zona comercial tradicional i antiga del poble, comercialment parlant, la Plaça d'Espanya, també dita popularment i internacionalment "la plaça de les canastes".

"La “Plaça d’Espanya”, todo un centro comercial al aire libre", aquest és el títol del reportatge de Lumi Requejo, que s'acompanya amb diverses fotografies. A la portada en teniu una d'elles.

Comença l'article aixina: "La plaça d’Espanya és un dels racons més coneguts de Gata. Per davant d’ella transcorre la carretera Nacional 332, de manera que milers de persones passen diàriament per aquest lloc important per a l’economia local. Més que una plaça, és un centre comercial a l’aire lliure. En ella es concentren negocis de venda de cistells, bosses, mobles i decoració que van contribuir a donar fama a la localitat i van atraure, atrauen, a milers de turistes a la recerca dels productes artesans. També hi ha, ara com ara, bars i restaurants, venda de vins, raïm passa, caves i altres productes relacionats amb la terra..."

Podeu llegir-lo al següent enllaç: http://quieropueblo.es/2014/09/26/la-placa-despanya-todo-un-centro-comercial-al-aire-libre/.

Reciclaje Decoracion

 tienda de la plaza de España Gata

interior de Reciclaje Decoracion

FONT: text, fotos: blog "Quiero pueblo, quiero Gata". 

0 comentarios