Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA FA UNA GRAN ACTUACIÓ AL PALAU DE LA MÚSICA DE VALÈNCIA (Àlbum)

LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA FA UNA GRAN ACTUACIÓ AL PALAU DE LA MÚSICA DE VALÈNCIA (Àlbum)

(ÀLBUM DELS MOMENTS MÉS IMPORTANTS DE LA BANDA AL PALAU DE LA LÚSICA DE VALÈNCIA. PUNXEU ACÍ)

Amb el Cor Serrillàs han interpretat com a peça final l’Himne de Gata

La direcció ha estat a càrrec del mestre Joan Valentí Giménez Ortiz

La més que centenària banda UNIÓ MUSICAL de Gata de Gorgos ha tornat a demostrar aquest matí que és una "gran banda de poble", que es supera davant els grans reptes, com el concert de hui al PALAU DE LA MÚSICA. Per fi, hui era el dia (17 de maig de 2015), nou anys després d’aquella primera vegada. Acompanyats de pares/mares, familiars, socis, amics, els quasi cent components de la banda han donat la talla i han oferti un grandiós concert. Cal ressenyar que la Coral Serrillàs ha estat també posant la veu al Himnde Gata, al final de la interpretació.

Vull escollir les paraules que ha dedicat el també músic, que sempre ha estat ahí, i moltes vegades per raons de treball i estudis, no ha pogut acompanyar-los. Hui no els ha fallat. Jordi Escortell comentava:

"Hui, nou anys després, la Banda Gata de Gorgos ha tornat al Palau de la Música de València. Aquesta vegada he tornat a estar amb elles i ells, però des d’una altra perspectiva.

Un gran concert. De ben segur que hi haurà coses a millorar, però dóna gust veure com "una banda de poble" uneix a famílies, amistats i coneguts amb la música.

Un públic emocionat. I allí entre la gent, al costat d’una cara familiar, admire content a tantes persones conegudes. Mire allí darrere, en eix...a fila de músics que sempre estan de peu i amunt i avall, i somric content. Que grans! Fa nou anys estàvem altres per allí... Ara, d’aquells, sols en queda un. Però quin un!

Aquest matí de diumenge 17 de maig (data que sempre tinc ben present...) he sigut feliç de compartir un bon moment amb esta Banda. Felicitats!!"


    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

FONT: Fotos de l’àlbum: Pepa Martí, Salvador Pons, José Salvador Ginestar, Miguel Signes i Juan Pablo Bataller.

0 comentarios