Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, ELECCIONS 2015: EL DEBAT DELS QUATRE CAPS DE LLISTA, DEMÀ DILLUNS A LES 20 HORES (saló de plens)

GATA, ELECCIONS 2015: EL DEBAT DELS QUATRE CAPS DE LLISTA, DEMÀ DILLUNS A LES 20 HORES (saló de plens)

Prompte s’ha donat resposta al que publicava dos entrades més amunt al blog. El candidat Jaume Monfort Signes (Junts per Gata) que va promoure el debat al que van secundar els altres tres caps de llista, m’ha passat i també ho ha publicat al facebook, el cartell anunciador. Demà dilluns dia 18, a les 20 hores al saló de plens de l’Ajuntament, es farà el debat entre els quatre caps de llista: Magda Mengual (Compromís per Gata); Jaume Monfort (Junts per Gata); Mayte Signes (Populars Gata) i Vicent Font (Socialistes Gata).

El debat serà moderat per Rosa Signes, responsables de premsa de l’Ajuntament, a proposta de JuGa com a promotor del debat.

Comenta Monfort: "Tal com es va anunciar, demà dilluns al Saló de Plenaris de l’Ajuntament serà el debat de caps de llista, a les 20,00 hores. Per tal de facilitar el seguiment del mateix a tot el poble, des de JuGa hem previst que es retransmeta en directe per internet".

Des del Partit Popular, comentava Mayte Signes: "Nosaltres gravarem i després farem una còpia a cada partit".

Tot preparat pues per a demà...

Si voleu llegir amb deteniment el que diu el cartell punxeu ací:

cartell_debat_web.pdf

FONT: JuGa (cartell).

4 comentarios

A jugador. -

Pues jo pensava que la que faltaria seria unaltra, tal volta s'agobia de veure tanta gent i no té prou somriures per a tots.

Queda menys d'1 hora, a veurem.

Jugador -

El debat diu promogut per JUGA, es una bona idea... ara que siga debat de candidats, els que van de número 1 són els màxims representants del poble. Volem sentir-los a ells, a vore com es mouen i si ens podran representar bé. Espere que els caps de llista estiguen allí, tres estic segur que sí ho faran... ara hi ha un que dubte molt... igual amb això del canvi sensat no va i envia a altres.
Si sóc realista... i no voldria encertar, enguany està prou clar, pp 7, juga 3, compromis 3, psoe 1.

jo -

pp 5 compromis 4 psoe2 juga1

reme -

Pp7 compromis 2 psoe 2 juga 2