Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARRIBEN A LA MISSIÓ DE PERÚ, ROSA (GATA) I AITOR (XÀBIA)

ARRIBEN A LA MISSIÓ DE PERÚ, ROSA (GATA) I AITOR (XÀBIA)

Seran dos voluntaris més per a començar el nou curs 2014, que s’estrena aquests dies

Rosa María García Pedro és la cosina germana del missioner rector Vicent Font

Ahir encara s’acomiadaven dels seus ací a la terreta, hui ja estan allà al Perú. El que fan els avions i vuit hores de vol. Un altre trosset de Gata s’en va cap al Perú. Però segons em detectat pels comentaris de les amigues, l’alegre i vivaç Rosa arriba per a donar un aire fresc i alegre a aquella gent, sobre tot els xiquets, que tant ho necessiten. A l’associació ONG "La Mirada del Perú" ja hem conegut les primeres impressions i visites de Aitor i Rosa a la missió, a l’escola, a Santa Rosa.

En els pròxims dies coneixerem més de la nova experiència d’una gatera i un xabier en terres peruanes, ajudant als que més ho necessiten, bé siga educativament, bé contagiant la seua alegria de la joventut gatera i xabiera.

Cal ressenyar, com bé sabeu molts, que Rosa és cosina germana del missioner rector fill de Gata que està allà, Vicent Font Pedro. Sabeu què ha dit per la xarxa facebook Rosa: "Ja instalada a les terres peruanes, les primeres impresions: completament diferent, però amb molt d'encant".

A la composició, el primer dia dels dos joves nous voluntaris a Perú.

FONT: Fotos "La Mirada del Perú".

0 comentarios