Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMPOSICIÓ DE PANYOLETES I CRISMONS ALS SET MONITORS JÚNIORS DE LA PARRÒQUIA DE GATA (Àlbum de fotos)

IMPOSICIÓ DE PANYOLETES I CRISMONS ALS SET MONITORS JÚNIORS DE LA PARRÒQUIA DE GATA (Àlbum de fotos)

(PODEU MIRAR L'ÀLBUM DE LA CELEBRACIÓ, PUNXANT ACÍ)

Hui diumenge, festivitat de Sant Alberto Magno, s’ha celebrat a la missa de xiquets de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos, la cerimònia d’imposició de panyoletes i crismons als set monitors i al consiliari parroquial, el senyor rector Don Francisco. El temple estava adornat amb cadenes de cartolina, amb els colors símbols del Moviment Júnior, blanc, groc i verd, i globus pels pilars.

Una gegantesca panyoleta cobria l’altar major i al cor una altra indicava la festa que vivia la parròquia. Han concelebrat l’eucaristia el rector fill de Gata, Juan Pons, i el senyor rector de la parròquia Don Francisco M. Murillo. No ha volgut faltar a la cita el que fins fa poc va ser el seminarista de la parròquia i que ara es troba a Bètera, Vicent Femenía. El cor infantil parroquial ha cantat en el moment de la imposició una cançó que descrivia perfectament el moment.

Els set monitors han renovat el compromís i la firmesa d’ajudar en la seua formació cristiana a xiquetes i xiquets que formen part d’este moviment parroquial, que ha complit el seu 40 aniversari des dels seus orígens, quan Don Manuel Frasés i Don Ignacio González, rector i vicari, van posar en marxa el Júnior en Gata, sent el "colegio", com es deia el centre parroquial "Verge del Carme" en aquella època, el lloc dinamitzador de les reunions i formació de molts joves de Gata.

Foto de Miguel Vives Signes.
Foto de Miguel Vives Signes.
Foto de Miguel Vives Signes.

0 comentarios