Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES GATA 2016: RESUM SEGON DIA, 29 juliol (entrà de la murta i Festival)

FESTES GATA 2016: RESUM SEGON DIA, 29 juliol (entrà de la murta i Festival)

ÀLBUM DEL SEGON DIA: ENTRÀ DE LA MURTA I FESTIVAL DE PROCLAMACIÓ I ELECCIÓ DE REGINES, DAMES I CORTS, MAJOR I INFANTIL. PUNXEU ACÍ.

NORA MEIER SIMÓ, REGINA INFANTIL. SHEILA DOBLADO SIVERA, REGINA MAJOR

Ahir dia 29 de juliol, va ser el segon dia de les festes patronals. Pel matí, quan la calitja no apretava tant, els carreters van posar els carros i acompanyats per la Colla de Dolçaines i Tabalets, els quintets i quintos amb la comissió i tots els que volien sumar-se, van fer l’ENTRÀ DE LA MURTA, passacarrer per tot el poble.

Per la nit, amb l’acompanyant de regines i dames, així com autoritats dels pobles veïns, es va fer l’acte de gala, presentant a quintets i quintetes infantils i quintes i quintos majors, per a després ser elegides les regines, dames i cort d’honor 2016. L’actuació artística va córrer a càrrec del sorprenent mag YUNQUE, tan conegut pel programa televisiu de "EL Hormiguero", que va captivar a tots amb el seu espectacle de màgia, fent participar a xics i xiquets.

REGINES NORA I SHEILA

Per sort, va ser elegida REGINA INFANTIL 2016 DE GATA la xiqueta NORA MEIER SIMÓ. Les seues dames d’honor són AMANDA CEBALLOS NIETO i ESTEFANÍA NÚÑEZ GARCÍA.

La votació del públic present al recinte del grup escolar, va donar com a REGINA MAJOR 2016 DE GATA la senyoreta SHEILA DOBLADO SIVERA. Primera dama: PAULA GALLEGO DE LA SACRISTANA MULET. Segona dama: TOLANDA FORNÉS FERRER.

FONTS: Àlbum, JMVC, JM, Cronista de Gata.

0 comentarios