Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS JUBILATS I PENSIONISTES DE GATA VISITEN EL POBLE HOMÒNIM DE GATA (CÁCERES)

ELS JUBILATS I PENSIONISTES DE GATA VISITEN EL POBLE HOMÒNIM DE GATA (CÁCERES)

(PODEU FER LA FOTO DE PORTADA MÉS GRAN I CLARA, PUNXANT ACÍ)

(PODEU OBSERVAR L’ÀLBUM DE LA VISITA I ELS TRES VÍDEOS CURTS, PUNXANT ACÍ)

Vora 60 gaters, pertanyent a l’associació de Jubilats i Pensionistes de Gata van estar el passat dia 4 de maig al poble homònim que porta el mateix nom que el nostre, a Gata de Cáceres. Des dels primers moments que van baixar de l’autobús els esperaven un grup de jubilats del poble de la serra que també es diu Gata, així com la concejala de Turisme i personal de l’Oficina de Turisme. 

La directiva del nostre poble va regalar presents a les autoritats de la Gata cacerenya, com el llibre de Gata, un cabàs, pansa, sombreros i mistela, tots els regals portats de la Gata alacantina. Per la seua part, els gaters extremenys van saludar als alacantins amb pastes i dolços típics del poble i la comarca i la concejala va enviar salutacions a les nostres autoritats.

La imagen puede contener: una persona, de pie y sentada
Els gaters van aprofitar per visitar el Conjunt Històric Artístic de la vil·la de Gata i fer-se una foto conjunta amb els pensionistes d’allà a la tradicional font, que sempre està present als vídeos i postals del poble extremeny de Gata.

En definitiva, un encontre que podria repetir-se al revés i rebre ací la visita dels homònims, que porten el gentilici de "gateños", mentre que nosaltres som "gateros".

FONT: Totes les fotografies de l’àlbum i els vídeos han sigut facilitats a este Cronista per José Pablo Pérez, de l’Oficina de Turisme de Gata (Cáceres), al qual li ho agraïsc.

0 comentarios