Facebook Twitter Google +1     Admin

PRIMER PLE ORDINARI DE LA LEGISLATURA 2011-2015 ( I )

20110713180225-dscf2252.jpg

Podrien ser televisats els plens amb publicitat que els finançara

No s’aprova un crèdit de 142.248,17 €

Va ser el primer ple ordinari de la legislatura actual 2011-2015. Molta gent al saló de plens, algo inusual. I un ple de tres hores de duració, de vuit de la vesprada a onze de la nit. Continuen estan les coses difícils entre el govern municipal (PP) i l’oposició (PSOE i Compromís), seguix perdent EL POBLE. Quan hi ha consens dona gust.

Al punt 2 (Central) es va tractar l’intent de reprendre la retransmissió dels plens, a proposta per una moció del PSOE i Compromís. Al final, s’acordà per 12 vots a favor i 1 abstenció que es buscara finaçar-ho amb publicitat, buscar per TDT si fora possible i fer les gestions entre tots.

Pel que fa al Cens de població i Habitatge 2011 es va aprovar que el mateix funcionari que estava portant fins ara el padró continue fens aquest cens nou.

Hi hagué debat en un tema difícil i polèmic. S’aprovà la moció de "Sí a l’ús del valencià", una moció per "UNA EDUCACIÓ PLURILINGÜE QUE GARANTISCA A L’ALUMNAT VALENCIÀ LA CAPACITACIÓ EN LES DUES LLENGÜES OFICIALS I, COM A MÍNIM, LA COMPETÈNCIA COMUNICATIVA EN UNA LLENGUA ESTRANGERA. El regidor d’Educació Juan Pedrós (PP) de l’equip de govern defensà el trillingüisme, la regidor Magda Mengual (Compromís) de l’oposició defensà el ús del valencià per damunt d’altres llengües. La portaveu del PP Maite Signes digué que aprovarien la moció si s’anulava de la mateixa que s’elimine l’esborrany. No va passar així i es va aprovar per 7 vots a favor (PSOE i Compromis) i 6 en contra (PP).

Pel que fa al tema d’Hisenda, tan peliagut aquesta legislatura, va parlar molt bé i ho va explicar el regidor d’Hisenda José Guillermo Cholbi. Es va aprovar la proposta del reconeixement extrajudicial de crèdit número 3 de 2011. El crèdit, per a pagar factures que pertanyen a l’exercici anterior pujen a 142.248,17 €. L'aprovació: 6 vots a favor i 7 abstencions.

(Demà us parle dels assumptes d’urgència, entre ells el sou de l’alcaldessa. Us avance: Les negociacions del sou de l’alcaldessa estan com estaven...en punt mort. No tenim consens i qui perd?: EL POBLE.)

A la imatge teniu un moment del plenari d’ahir.

13/07/2011 18:02 cronistadegata #. NOTÍCIES

Comentarios » Ir a formulario

gravatar.comAutor: Joanvi

Miguel, et faig una rectificació.
el punt del reconeixement extrajudicial de crèdit si que va ser aprovat.

La votació va ser la següent 6 vots a favor, 7 abstencions i ningun vot encontra.

teu dic per que com has posat que no és va aprovar, supose que com va estar un poc liat el desenvolupament d'eixe punt et degueres marejar.

Fecha: 14/07/2011 12:05.


gravatar.comAutor: CRONISTA DE GATA

Gràcies Juanvi, per la puntualització. però pensava que al ser 7 abstencions guanyaven i no valien les 6 a favor. La veritat és que està prou embolicat. GRÀCIES i ho pose com ho has rectificat tu.

Fecha: 14/07/2011 13:53.


Añadir un comentarioNo será mostrado.Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris