Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIVERSES SUBVENCIONS DE DIPUTACIÓ PER A GATA, EN BENESTAR SOCIAL (BOP)

El Butlletí Oficial de la Província (B.O.P.) publicava ahir dilluns diverses subvenciones de temàtica social, de les quals també es beneficia el municipi de Gata de Gorgos.

La subvenció dins de la convocatòria destinada per a l’el·laboració de Plans Municipals de Accesibilitat Universal dis del període comprés entre l’1 d’octubre de 2016 i el 31 d’octubre de 2017, importa un total de 5.500 euros.

Per als programes socials, la següent subdivisió. Per a prestacions econòmiques individualitzades un total de 8.123 euros i per al Servei d’Ajuda a Domicili, 17.272 euros. El que fa un total de 25.395 euros.

Pel que fa subvencions destinades al desenvolupament de programes a favor de la inclusió social per al sosteniment de serveis estables d’informació, orientació i assessorament, intervenció psicosocial i integració laboral, en matèria de Benestar Social, l’associació AMADEM (Amics Marina Alta d’ajuda als malalts mentals) amb seu a Gata de Gorgos, es veurà subvencionada per a l’atenció psicosocial en salut mental; servei d’informació, orientació, assessorament psicològic i psicoeducació, i amb despeses de personal (psicòleg/a, dos mesos). En el capítol de salut mental, per a AMADEM es subvencionen 3.727 euros.

FONT: B.O.P. dia 21-8-2017.

 

0 comentarios