Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, SETMANA CULTURAL (Art al Vent), MUSICAL (Figa Gata) I ESPORTIVA (Volta a Espanya)

GATA, SETMANA CULTURAL (Art al Vent), MUSICAL (Figa Gata) I ESPORTIVA (Volta a Espanya)

Events culturals, musicals i esportius omplin la setmana que comença hui a Gata. Segueix mostrant-se a totes hores i al carrer La Bassa la XIV Exposició Internacional d’Art Tèxtil. Els actes culturals, al voltant de Art al Vent, seran dimecres i divendres. Dimecres 23 a les 20 hores hi haurà Música a la Placeta (Plaça d’Espanya) amb l’actuació d’un grup instrumental. Divendres 25, davant l’Ajuntament, també a les 20 hores, serà presentat el llibre "Entre dones". És un recull de 10 escriptores del panorama actual: Raquel Ricart , Núria Cadenes, Isabel Canet Ferrer, Carme Manuel, Pepa Guardiola, Isabel García Canet, Lliris Picó, Mercè Climent, Anna Maria Moner i Maria Josep Escrivà. En l’acte intervindran diverses autores i l’editora Àfrica Ramirez.

FIGA, GATA

L’edició d’enguany de Figa (Festivalet Independent Gata) se celebra dissabte dia 26 a partir de les 20 hores a l’antic camp de futbol Les Sorts de Gata. Prèviament, a les 12.30 hores al disc-pub Kiro’s (carrer Sant Miquel) es podrà gaudir de la música del grup "Geografíes". L’associació cultural Gata Fan Club celebra la 11ª edició del Festivalet Independent de Gata, el FIGA. Tant l’actuació matinal com la de la vesprada-nit seran gratuïtes.

El festival, que porta una dècada apropant la cultura pop-rock a Gata i la Marina Alta, comptarà amb les següents actuacions: Mourn(grup format per Jazz i Leia Rodríguez, filles de The New Raemon) com a cap de cartell. A més cantaran també els grups: Gener, Cala Vento, Mox Nox, La Plata, Arthur Caravan, Solar i Los Wallas.

 VOLTA CICLISTA A ESPANYA

Aquest any també estem d’enhorabona a nivell ciclista. La VOLTA CICLISTA A ESPANYA 2071 passarà aquest diumenge dia 27 per la vesprada per la travessa de la N-332 (la carretera) procedent de Teulada i en direcció a Xàbia. Com fa dos anys, seguirà el mateix recorregut pujant cap al desviament de Xàbia a un kilòmetre de Gata. Una bona ocasió per a veure el pelotó, escapatats i els millors ciclistes del panorama internacional.

Segons el llibre de ruta, l’etapa 9 eixirà de Oriola (Ciutat del Poeta Miguel Hernández) i arribarà a la Cumbre del Sol, al Poble Nou de Benitatxell. Tindrà un recorregut de 174km. Quan els ciclistes porten 149 kilòmetres d’etapa i a 25 de la meta en alt, l’Alt de les Antenes com coneguem a la Cumbre, passarà per Gata. En els millors dels temps podria passar a les 16 hores i 53 minuts; en el temps intermig a les 17 hores i 4 minuts i en el pitjor dels temps, a les 17 hores i quart.

A la composició, els anuncis dels actes i el símbol de la Volta.

0 comentarios