Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VISITA OFICIAL DE LA SUBDELEGADA DEL GOVERN ( I )

VISITA OFICIAL DE LA SUBDELEGADA DEL GOVERN ( I )

Recepció i signatura al llibre d´or de l´Ajuntament. Inauguració remodelació de la Plaça d´Espanya

La subdelegada del Govern a Alacant, Encarna Llinares Cuesta, i l´alcaldessa de Gata, Ana María Soler Oliver, han estat tot el dia de jornada inaugural i visita oficial. Totes les obres estan compreses en els fons estatals, tant d´inversión local (1.011.713,40 euros) com d´inversió per al treball i la sostenibilitat local (619.899,52 euros). 

Pel matí s´inaugurà la remodelació de la turística Plaça d’Espanya i les millores de la zona esportiva Costeres. Durant la vesprada, la pista de tennis i millores en les instal·lacions esportives d´Alcolaes.

Llinares arribà a l´Ajuntament on signà al llibre d´Or del Consistori. La subdelegada del govern, que va estar de metgessa al poble al Centre de Salut i coneix molt bé als gaters, recordà que Gata ha rebut 1.631.612,92 euros a través del Fons Estatal d´Inversió Local, compost per 1.011.713,40 euros, i del Fons Estatal per a l´ocupació i la sostenibilitat local amb un import de 619.899,52 euros. També ha volgut felicitar a l´alcaldessa per l´elecció dels projectes, ja que s´han destinat gran part a projectes esportius, socials, educatius i d´energies renovables.

Per la seua part, Ana María Soler destacà que l´Ajuntament intentà donar treball a les empreses del poble prioritzant la seua contractació. A més, recordà que s´han reatlizat 21 projectes entre els dos plans que han donat treball a la gent del poble.

A la Plaça d´Espanya, l´alcaldessa i la subdelegada del Govern visitaren la remodelació i es descobrí una placa commemorativa.

Informació facilitada pel gabinet de premsa de l´Ajuntament de Gata. Fotografies de la composició Verónica Vives.

 

 

0 comentarios