Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

XIX VOLTA POPULAR A GATA ( i III ): classificacions tercera carrera del circuit i final...

XIX VOLTA POPULAR A GATA ( i III ): classificacions tercera carrera del circuit i final...

L’última entrada que vos pose és la classificació de la XIX VOLTA POPULAR A GATA, gràcies a la tecnologia de www.somesport.org. El guanyador absolut de la carrera: JESÚS GOMAR GARCÍA, del C.A. Safor-Delikia Sport que ha volta cap a meta en un temps de 30 minuts i 27 segons. Al respecte, el personal del club Atletisme Gata em passava una data curiosa. El rècord d’Espanya d’hòmens en 10 kilòmetres està en 27 minuts, 14 segons i 44 dècimes de segon. Molt a prop ha estat hui de batir-lo. FÈLIX PONS CHÁFER (C.A Kilómetro 42) i RICARDO DURÁ CREMADES (C.A. Castalla) han quedat segon i tercer de la carrera.

El millor gater de la prova ha entrat al lloc 17: JAIRO SOLER SALVÁ, del C.M.A. La Faixa amb 34 minuts i 56 segons. Al lloc 64 entrava el millor corredor del club local Atletisme Gata: JOAN JAUME TORRES OLIVER amb 37 minuts i 36 segons.

La primera dona de la carrera: MARÍA ISABEL FERRER CASTELL (C.A. Llebeig Xàbia), que entrava la 73 amb un temps de 37 minuts i 46 segons.

Foto de Yolanda Leyda Fornes.

Per categories, la millor juvenil i gatera: MOLLY WOODS (C.A. Benissa-Renault Ginestar), que ha arriba al lloc 500. La tercera sénior ha sigut EVA ESCORTELL CRESPO (C.A. Llebeig Xàbia) que ha entrar la 239 de la carrera. La tercera veterana A, una altra gatera: CHRISTINA MALLET (C.A. Dianium), que entrava la 148. La tercera millor veterana D: TERESA GREGORI MUÑOZ (C.A.Gata) que ha arribat la 486. El millor veterà D: VICENTE LLOPIS CHELI (C.A.Cametes Spat)

Pel que fa al CLUB ATLETISME GATA, els cinc millors de la prova: JOAN JAUME TORRES OLIVER (64); JOSÉ CASELLES PEDRO (129); FRANCISCO PEDRO MESTRE (205); FRANCESC FERRER MULET (206) i JOSÉ FRANCISCO MONCHO SOLER (238). Les tres millors dones del club: ANTO VALERO SIGNES (464); TERESA GREGORI MUÑOZ (486) i ESTHER SEPÚLVEDA BÚRDALO (504).

A la fotografia de portada, el guanyador de la prova de Gata, Jesús Gomar García. Dins, alguns corredors i corredores del club Atletisme Gata amb el seu president, Fermín.

FONT: somesport.org.

0 comentarios