Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -462-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -462-

Per a veure la fotografia amb més detall, punxeu ací.

La foto antiga de hui complementa a l’article anterior. Com havia dit, pose ara la primera de les fotos antigues que es publiquen al programa de festes 2011 que edita, com bé sabeu, la Comissió de Festes que ha treballat de valent per a què tot ixca bé.

La quintà de 1971 està fotografiada davant de ca la regina, María Teresa. Era el dia de la festa major, dia de Sant Crist. S’en anaven tots a missa major i es van fotografiar amb les autoritats. Diuen ells al programa i així ho faig constar també que Pepe Simó no es quinto d’ells, però passava per allí "i el vam convidar a retratar-se amb nosaltres".

Qui són alguns de la foto?. Darrere plantades estan les autoritats. L’alcalde Julián Monfort, Don Julián, està al mig. A l’esquerra de la foto, Gabriel Pons, i a la dreta, Paco Font "Carrasco". De quintos nomenaré alguns i algunes: Marita es veu per darrere, tanbé la perruquera del carrer Nou; també la dona de Vicente "Gargoria"; un fill de Fernando Soler, Pepe Diego i un dels fills d’Octavio mig agatxats. Vicente "Ramona" Geroni. Més agatxats Ronda, Pineda José Luis, Antonio Torres. Davant les festeres Pepita i Mari.

Fotografia publicada al Programa de Festes 2011, pàgina 59.

0 comentarios