Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS CADET, LÍDER EN SOLITARI (5-1 contra At. Callosa)

EL GORGOS CADET, LÍDER EN SOLITARI (5-1 contra At. Callosa)

Golejades de l’Infantil A (6-0) i alevins (1-4), contra Callosa i La Nucía

Cau el Gorgos juvenil a Calp (3-0)

Áxel, màxim golejador dels cadets amb 9 gols; l'Infantil Diego també en porta 9

Els caps de setmana normalets són dies de futbol i el GORGOS adquirix protagonisme en totes les seues categories, tant els majors, com amb l’Escola Municipal de Futbol. Destaca hui per damunt de tot la golejada del GORGOS CADET que es queda líder en solitari. Ha guanyat 5 a 1. També tenim en compte les golejades de l’Infantil A (6 a 0) contra Callosa, i l’aleví, 1 a 4 a La Nucía.

Comence hui pel GORGOS ALEVÍ. Com he dit ha golejat a domicili, 1 a 4, contra La Nucía. El GORGOS INFANTIL A ha golejat 6 a 0 contra Callosa amb un hat-trick de Diego que ja porta 9 gols, Vicent, Héctor i un gol en pròpia porta dels callosins han completat la golejada. Serà cinqué amb 13 punts. Pel que fa al GORGOS INFANTIL B li toca jugar demà matío a les 11,15 a Alacant contra el Independiente Alicante A.

El GORGOS CADET és el millor posicionat de totes les categories. Va guanyar per 5 a 1 al At. Callosa (2 gols de Áxel, 2 de Pau i 1 de Antonio). Els seus números passades set jornades són molt bons. És líder en solitari amb 21 punts. Seguix sense conéixer ni l’empat ni la derrota. S’ha deixat el Pego que ja és tercer, ja que hui el Calp, que passa el segon amb 19 punts, l’ha golejat. Seguint amb el Cadet del Gorgos C.F. té 28 gols a favor, segon equip més golejador, i sols 5 en contra, equip menys golejat. Hem seguit als màxims golejadors dels cadets del Gorgos i són: ÁXEL, que és el màxim realitzador amb 9 gols. Li segueix HAMZA amb 5; 4 en té PAU; 3 tenen ANTONIO i SERGI; 2 ERIC i 1 JORDI i GONZALO E.

Finalment, el GORGOS JUVENIL ha tornat a caure, aquesta vesprada a Calp per 3 a 0. El primer equip del GORGOS descansa aquesta setmana. 

A la fotografia, l’equip del GORGOS CADET, els líders en solitari.

FONTS: Gorgos C.F. i FFCV.

0 comentarios