Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI TOCAVA...I TOCA: DARRER DIUMENGE I SANT VALENTÍ...ENCARA QUE DISTINTS (14F)

HUI TOCAVA...I TOCA: DARRER DIUMENGE I SANT VALENTÍ...ENCARA QUE DISTINTS (14F)

Fem una reflexió en veu alta. A Gata sempre s’ha celebrat el DARRER DIUMENGE, últim abans de la Quaresma, anant de paella, a les casetes amb els amics, JUNTANT-SE. Ara el COVID19 ho ha dinamitat tot i, com deia en un post anterior, és la tercera festa que ens furta la malaltia, després de Reis i Sant Antoni. També els gaters no hem deixat passar mai el dia que hui se celebra en tot el món, el patró dels enamorats SANT VALENTÍ. Eren típics els dinars i sopars per a les parelles. El COVID19 ho torna a remoure tot.

Coincidències del calendari capritxós. Al facebook he llegit un comentari: "d'excursió amb parella". Ahí poden estar resumides les dues celebracions de hui. "Excursió" festejant el darrer diumenge i "parella" celebrant el dia dels enamorats. 

Però, hem de pensar que tocava...i toca. El Darrer Diumenge segueix estant ahí i si no se celebra enguany per ser especial ho farem més avant, prioritza LA SALUT. Sant Valentí i estar enamorats de la parella poden i deuen ser tots els dies no el 14 de febrer solament. Ara cal cuidar la SALUT DE LA PARELLA, DELS TEUS I DE TU MATEIXA.

FONT: Fotos arxiu. Internet.

  

0 comentarios