NASIO CARDONA I TONI SOLER OBTENEN EL 8é i 10é LLOC AL GRATACEL DE SHANGAI (XINA)

Quasi junts i en un bon lloc van arribar els xabiers (de mare i pare gaters) Nasio Cardona Torres i Toni Soler Llidó, al gratacel de Sanghai (Xina). Disputaven la sisena prova del Circuit Mundia de pujar gratacels per tot el món, que es coneix com la Vertical Wordl. Nasio va obtindre un 8é lloc fent un temps de 8 minuts i 49 segons, mentre que Toni arribava el 10é amb un temps de 9 minuts i 19 segons. Van aconseguir Nasio 62 punts i Soler 56.

Al Circuit 2018, Nasio Cardona està, després de les sis proves ja disputades, en les que ell ha participat sols en les de París, New York i ara la de Sanghai, al lloc 7é amb 237,5 punts. L'altre xabier Toni Soler, que sols ha fet les proves de New York i la del diumenge, està al lloc 10é amb 138,5 punts. La llista l'encapçala el polac guanyador d'aquesta última prova, Piotr Lobodzinski.

Es pujava el Shanghai International Finance Centre, que té una altitud de 260 metres. Pujaven 54 plantes i 1.460 escalons. Va guanyar el polac Piotr Lobodzinski amb 7'43''. De dones, va ser la primera la australiana Suzy Walsham amb 9'14''.

A la fotografia (facebook de Toni Soler), els podeu veure als dos, ja acabada la prova.