Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'ATLETA GATERA MARÍA ROSA MULET FERRER ES PROCLAMA CAMPIONA D'ESPANYA EN 5.000M MASTER F50 A SAN FERNANDO (CÁDIZ)

L'ATLETA GATERA MARÍA ROSA MULET FERRER ES PROCLAMA CAMPIONA D'ESPANYA EN 5.000M MASTER F50 A SAN FERNANDO (CÁDIZ)

Una altra campiona gatera. MARÍA ROSA MULET MESTRE es va proclamar el passat dia 12 d’octubre CAMPIONA D’ESPANYA Master 2020 F50 a San Fernando (Cádiz). La disciplina era atletisme, 5.000 metres i va fer una marca de 20 minuts, 24 segons.

L’Ajuntament felicitava a la corredora gatera, que és membre del Club Atletisme Gata i corria per l’Atletisme Dianium. L’equip de la capital comarcal va obtindre en total tres medalles d’or (dos per a homes i la de Marí Rosa Mulet) i una de plata. 

El comunicat oficial a l’esportista i campionat gatera deia així: "Des de l’Ajuntament de Gata, especialment de la regidoria d’Esports, volem felicitar Maria Mulet Mestre, membre del Club Atletisme Gata, que el passat 12 d’octubre va guanyar el campionat d’Espanya Master F50 disputat en San Fernando en la disciplina de 5.000 m amb una marca de 20’24’’. Enhorabona!"  

Vora 800 atletes van competir en més de 1.200 participacions. Es van donar cita a San Fernando (Cádiz) per a la disputa de l’edició 55 del campionat d’Espanya master d’aire lliure, la millor xifra dels campionats disputats a Andalucia. Tot baix estrictes mesures Anti-COVID. Va ser un gran treball de la Federació Andaluça d’Atletisme i de l’Ajuntament de San Fernando.

FONTS: Fotos RunonlineTV, Ermanue Fotografia. / Ajuntament

0 comentarios