Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES ALS POBLES DELS VOLTANTS: Pedreguer, Poble Nou, Ondara i Dénia.

Sabeu que molts dels pobles del voltant de Gata estan de festes, nosaltres ho estaren més tard.

Per si voleu anar, us pose el programa de les festes de Pedreguer, Poble Nou de Benitatxell, Ondara i la capital de la comarca Dénia. Aquesta és la programació de hui divendres i demà dissabte:

PEDREGUER, FESTES PATRONALS EN HONOR A SANT BONAVENTURA:
Aquesta nit, divendres 8: 23.30 h – Balcó de l’Ajuntament, tradicional pregó a càrrec de TERESA BALLESTER, JOSEPA GARCIA I PASQUAL COSTA autors del llibre “Pedreguer, memoria d’un poble”. Carcassa d’inici de les Festes Majors de Pedreguer. Correfoc a la plaça, a càrrec de la Associació Cultural COET I CORDA. I Entrada de bous, tot bous, de la ramadería JAUME DOMENECH-de Almenara - MONCADA AGRICOLA de Náquera, patrocinada pel Bar La Musical. Solta de vaques de la ramadería LA PALOMA de Xaló.
01.00 h – Concert Pati del col.legi L’Alfás, DE LO SANTOS i BARON ROJO.
Demà dissabte 9:
10.00 h – X Tradicional Torneig de Bitlles al Parc del Patronat, organitzat pel CLUB DE BITLLES de Pedreguer.

11.30 h – II Entrada de bous, de la ramadería GERMANS NOGUERA de Pedrerguer y solta de vaques de la ramadería CRESPO de Pedreguer.
13.00 h – Volteig general de campanes.
18.00 h – XL Volta a peu a Pedreguer, organitzat pel CLUB D’ATLETISME CAMETES
18.30 h – A la plaça de l’Amistat, exhibició de partides simultànies d’escacs a càrrec del mestre internacional LUIS MARIA CAMPOS GAMBUTI, organitzada per l’associació d’escacs TORRE DE BENIMARMUT.
20.00 h – Cercavila de la Banda de Música de Pedreguer pels carrers del nostre poble.
23.30 h – Presentació de les Festes 2011, al pati del col.legi l’Alfás. Tot seguit, actuació de MANU TENORIO
02.00 h – Macrodiscomòbil a l’avinguda de la Constitució , amb l’actuació de Dj Nacho Penadés, patrocinat per IDEA PRODUCCIONS.

POBLE NOU DE BENITATXELL, MOROS I CRISTIANS:

Aquesta nit divendres 8: 23.30 h – Inici de les festes amb una cercavila de recollida de les filaes presidida pel banderí de la Junta Central.
00.00 h – Pregó de festes i presentació de banderins. A continuació, Ambaixada Mora a la Plaça Nova, amb un fantàstic castell de focs artificials. En finalitzar eixos actes, començarà la festa a les cabiles.
Demà dissabte 9
09.00 h – Trabucada a càrrec de les filaes amb les seues bandes de música.

12.00 h – Cercavila i visita de germanor a les cabiles d’Els Cavallers i Trabuquers.
19.30 h – Ofrena de flors.
20.00 h – Missa en honor a Sant Sebastià, patró d’aquesta festa. En acabar, assistirem a la imposició de corbatins a les bandes de música a l’Ajuntament.
00.00 h – Espectacular Reconquesta Cristiana al pàrquing del Col·legi. A continuació, nit de cabiles. Us esperem.

ONDARA, FESTES A LA VERGE DE LA SOLEDAT:
Aquesta nit divendres 8: 22.00 h – Recepció en l’Ajuntament per part de la corporació municipal de reginas, cort major i infantil, acompanyants i autoritats i regines de la comarca
23.00 h – Acte de coronació en la plaça de bous. La cort major oferirà un espectacle de fi de festa. Al finalitzar, festa per a tots els públics i discomòbil
Demà dissabte 9
8.00 h – Despertada
11.30 h – Parc infantil en el recinte del Prado
12.30 h – Cercavila des de l’ajuntament de les regines major e infantil i les seues respectives corts i acompanyants junt amb la Xaranga l’Atril
14.00 h – Paella gegant en el recinte del Prado
19.00 h – Cavalcada de carrosses, comparses i cavalcadures acompanyades per la Unió Musical d’Ondara, la Xaranga L’Atril i el grup de percussió Ondarattack
22.30 h – Sopar popular en el recinte del Prado
23.30 h – Espectacular revetla en el recinte del Prado a càrrec de l’orquesta ÍKARO.

DÉNIA, FESTES MAJORS "BOUS A LA MAR", FESTES DE LA SANTÍSSIMA SANG:

Aquesta nit divendres 8: 21.30 h – Mostra de dansa de Dénia. Amb la participació de l‘Estudi de Dansa Patricia Sentí, Acadèmia Cuqui Ivars, Acadèmia Babylon Mayte Ortolà i Associació Pas de Quatre. C. de la Via.
22 h – X Trofeu d’Escala i Corda Ciutat de Dénia 2011. 2a semifinal. Al trinquet el Rovellet. Org. Club de Pilota Valenciana Dénia.

Demà dissabte 9
10 h – INICI DE LA FESTA MAJOR, amb repartiment de llibres a càrrec dels quintos i de la comissió de festes, acompanyats per la xaranga.

12 a 14 h –Obertura de l’atracció infantil de castells unflables. C. de la Via.
17.30 h – Les penyes i els quintos, acompanyats per la xaranga, amenitzaran els preparatius de l’entrada de bous.
19 h – Tir del coet anunciador del començament de l’entrada de bous, que anirà des del carrer del Marqués de Campo fins a la plaça de bous. A continuació, bous a la mar *F.I.T.N.
19.30 a 22.30 h – Parc infantil. Per a xiquetes i xiquets de totes les edats. C. de la Via.
23 h – Nit de monòlegs, amb l’actuació dels Xics de Paul Olmier. C. de la Via.

0 comentarios