Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

INAUGUREN LA MOSTRA "ART AL VENT" 2012 ( I )

INAUGUREN LA MOSTRA "ART AL VENT" 2012 ( I )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ )

Ahir per la vesprada, a les 19 hores, va quedar inaugurada la mostra "Art al Vent" IX edició corresponent al 2012. El saló de plens estava ple d’artistes i de públic. Es trobaven també presents alcaldes i regidors de pobles veïns, com Beniarbeig i altres. També hi havia el cònsul de Suècia a Espanya Enrique Lorca Gambín, que ja fa dos anys que assistix a l’event. Dir que la mostra també té obres d’artistes de Suècia. També es trobava present la regidora de l’Ajuntament de València, Mairén Beneyto.

Van presidir la presentació i inauguració, el coordinador i professor de la mostra, director de l’Escola experimental "Antoni Vives" Josep Ginestar; el regidor de Cultura, Joan Pedrós Taléns; l’alcaldessa de Gata, Ana María Soler Oliver, i el diputat de Cultura i alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló Tent.

Després dels tradicionals parlaments, tots els presents es van dirigir per tot el carrer la Bassa, van pujar a la Plaça d’Espanya i van baixar de nou per a passar per davant de l’Ajuntament i acabar a la Plaça de l’Església. Un grup de Batukada xabier donava música i ambient al circuït.

Després de l’itinerari, artistes i convidats van fer un sopar preparat i pagat per ells mateixa, en el qual van poder canviar impressions i parlar de l’èxit, un any més, de la mostra, que estarà fins el 9 de setembre, amb moltes activitats al voltant de "Art al Vent" i amb la col·laboració de "Comerç de Gata".

Cal remarcar la participació de 120 obres de 24 països, augmentant i tenint que fer necessària una selecció.

A la composició fotogràfica (les fotos són de Verónica Vives) d’esta entrada i la següent podeu observar el que va ser l’acte d’inauguració.

0 comentarios