Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AHIR VESPRADA, INAUGURACIÓ DE LA MOSTRA "ART AL VENT" (VII)

AHIR VESPRADA, INAUGURACIÓ DE LA MOSTRA "ART AL VENT" (VII)

Ahir dissabte 21, per la vesprada, va quedar inaugurada la mostra d´Art al Vent, setena edició. Nombroses persones es van acostar al saló de plens de l´Ajuntament, on la regidora de Cultura María Jesús Salvá, va presentar a les autoritats de la taula. Josep Ginestar, ànima del projecte i professor de l´Escola Experimental de Plàstica "Antoni Vives"; el conductor de la interpretació artística que es va fer al carrer La Bassa, Pere Pineda; el cònsul de Suècia a Espanya Enrique Lorca Gambín, i l´alcaldessa Ana María Soler Oliver.

Després de congratular-se tots pel començament de la mostra, estarà exposada al carrer La Bassa i algunes obres al carrere Duquessa d´Almodòvar fins 12 de setembre, les autoritats, junt a artistes i personal invitat, com l´alcaldessa de Poble Nou de Benitatxell o l´alcalde de Xàbia, entre d´altres, van recorrer el carrer i van admirar les obres. Tres balladors de la terra i un percusionista vingut de Dakar, van interpretar danses a l´aire lliure en tot el carrer. El grup es diu: Meló d´Alger".

Al llarg de les pròximes setmanes i fins que la mostra estiga exposada a Gata, anirem tots els dies posant alguna anècdota, alguna obra, alguna fotografia, de les peces d´aquesta important obra d´art contemporani que té la sort de gaudir Gata, visitants i turistes.

La composició de quatre fotografies ens mostren moments de la inauguració d´ahir.

0 comentarios