Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BLOG DEL CRONISTA DE GATA ARRIBA ALS 3.333 USUARIS AL FACEBOOK, XIFRA CURIOSA (gràcies)

EL BLOG DEL CRONISTA DE GATA ARRIBA ALS 3.333 USUARIS AL FACEBOOK, XIFRA CURIOSA (gràcies)

Sols tinc paraules d’agraïment pels 3.333 usuaris que el blog del CRONISTA DE GATA té a través de la xarxa social del facebook. Sens dubte, una xifra curiosa de quatre tresos. Seguint al blog per mig dels enllaços del facebook els gaters o gent que porta a Gata al seu cor se sent més a prop del poble, més dins d’ell.

Recorde quan començava la caminata pel facebook aquell 9 d’octubre, data simbòlica i reivindicativa per als valencians, de 2012. I deia així: "Amb el nom de "Cronista de Gata" des de hui, dia de la Comunitat Valenciana i a un dia de dos anys i mig de fer el blog (-hui diria, a un dia de tres anys i mig de blog), he decidit finalment començar aquesta aventura a l’espai digital com en donaven la benviguda alguns amics. Poc a poc aniré entrant en matèria i anireu coneguent els articles directament pel facebook, encara que molts ja ho penjaveu si us cridava molt l’atenció. A totes i tots gràcies. A la primera foto del perfil observareu que el riu Gorgos porta aigua i al fons es veu el campanar i part del poble. Des de hui estic a la vostra disposició com a Cronista i com a blogero i com a cronista usuari del facebook. Espere estar a la vostra altura."

A un any d’aquelles paraules, els usuaris pujaven ja a 609. Hui arribem a 3.333 i segueix dient el mateix "espere estar a la vostra altura". L’última frase que em van dir ahir mateix "Et seguim" i moltes altres ajuden a seguir endavant. GRÀCIES A TOTES I TOTS.

FONT: Foto de la portada de la pàgina al facebook.

0 comentarios