ELS GATERS TRIOMFEN A LA CARRERA VERTICAL DE SIMAT DE VALLDIGNA D'AHIR DIUMENGE

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Un xabier, de mare gatera, IGNASI CARDONA TORRES, va obtindre el primer premi de la carrera d’ahir diumenge: III Sprint vertical Massís del Toro de Simat de la Valldigna, d’una distància de 1.460 metres amb eixida i arribada a la Plaça de l’Ajuntament. Organitzava la Societat Esportiva La Llebre. Ignasi del Mountain Llebeig-Xàbia va fer un temps de 17 minuts i 6 segons.

Però el primer atleta gater va ser JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ, juvenil del Grup Espeleològic, que va quedar el 12é amb 18 minuts i 56 segons. Al lloc 21 va quedar un altre gater, el veterà FERNANDO ARABÍ ARABÍ. Al lloc 29 va quedar VICENT MULET DIEGO (veterà del C.A. Gata).

La primera dona en arribar a meta també era gatera ANTO VALERO SIGNES (SM Grup Espeleològic Gatense, que al lloc 38 va fer 24 minuts i un segon. Al lloc 40 va arribar un  altre gater, JOSÉ FRANCISCO SALVÁ RODRÍGUEZ (SM GEG).

A la composició teniu les fotos dels participants gaters i el guanyador -mig gater-. FOTOS: Celeste Grimalt.