Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER SERGIO TORRES JORRO, 6é DE LA PRIMERA ETAPA DE CICLISME DE LA MARINA (Xaló-Xaló)

EL GATER SERGIO TORRES JORRO, 6é DE LA PRIMERA ETAPA DE CICLISME DE LA MARINA (Xaló-Xaló)

Hui diumenge ha començat amb l’etapa Xaló-Xaló la XXXI Volta a la Marina, la carrera Interclubs de Ciclisme de la Marina, que tindrà etapes en 8 pobles més. Dos apunts que estan relacionats amb Gata. Primer, en aquesta primera etapa el ciclista gater SERGIO TORRES JORRO, que corre amb el Velosol Cycling Team. Hui ha quedat 6é i el seu equip primer de les formacions que corren la Volta. Sergio també és segon alacantí, també segon de Sub23 èlit.

El guanyador de l’etapa Frances Boscà de l’equip Grup Esportiu Volata, ha fet un temps de 1 hora, 34 minuts i 4 segons. A 7 segons ha entrat el corredor gater. La carrera ha transcurrit pels pobles de Xaló, Alcalali, Venta del Zurdo, Murla, Benigembla, Parcent, Alcalali, Xaló, Lliber, Senitja i Xaló amb meta volant situada al kilòmetre 30 al pas per Xalo i un premi de muntanya puntuable de primera categoria al Masserof, kilòmetre sisé de la pujada a Bèrnia.

Cal ressenyar que un altre gater VICENT MAS LEYDA, que corre amb el Xàbia S Bike-Visauto ha entrat a meta al lloc 45 amb un temps de 1 hora, 20 minuts i 45 segons. El benisser resident a Gata JOSÉ GINESTAR IVARS de l'equip Ginestar-Ulbsports ha entrat al lloc 100.

La próxima carrera, diumenge que ve dia 22, serà a Xàbia i començarà a les 10 del matí.

Segon apunt. Després de Xàbia es correrà a Els Poblets, Benidorm, Dénia, La Vila i el dia 26 de febrer serà la setena etapa que organitzarà el Club Ciclista GATA i es correrà al nostre poble.

FONT: pàgina www.voltalamarina.com. Foto: Mati Frasquet (facebook).

0 comentarios