CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERS AL CAMÍ DELS BANDOLERS DE SENIJA (II CURSA I MARXA DE MUNTANYA)

PEP SIGNES FORNÉS (PALERES) OBTÉ EL QUART LLOC

LA PRIMERA DONA VA SER LA GATERA ANTONIA VALERO SIGNES

Ahir diumenge es va celebrar al terme municipal de Senija la cursa i marxa de muntanya titulada "Camí dels bandolers". Els corredors van fer 21 kilòmetres i els caminants 15 kilòmetres. Estaven les dues modalitats. Organitzaven l'Ajuntament de Senija i el Grup Margalló de Benissa. Els nostres veïns gaters i la resta de participants es van trobar amb la sorpresa de la pluja, que encara que dèbil va destorbar una mica i va refrescar l'ambient.

Anem al llistat de corredors gaters, que van entrar entre els 100 primers. El millor classificat va ser PEP SIGNES FORNÉS (PALERES) -UMMA- que entrà 4rt. amb 2 hores, 8 minuts i 50 segons. Al 15 entrava XAVI TORRES OLIVER (GEG). El 21 ho feia FERNANDO ARABÍ ARABÍ (GEG).  AL 37 JAUME SALVÁ TORRES (C.A. Gata). Al 48 entrava JOSÉ FRANCISCO SALVÁ RODRÍGUEZ (GEG).

La primera dona en entrar a meta va ser gatera: ANTONIA VALERO SIGNES, al lloc 52 de la general.

Classificacions, Grup Margalló Benissa. Fotos facebook.