Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARTICLES DESTACATS. Fotografia antiga nº 7: la Plaça Nova, quan era Plaza 18 de Julio (publicat el 20-4-2010)

ARTICLES DESTACATS. Fotografia antiga nº 7: la Plaça Nova, quan era Plaza 18 de Julio (publicat el 20-4-2010)

(PODEU FER LA IMATGE MÉS GRAN, PUNXANT ACÍ)

Aquella postal ha quedat com un document històric de com estava el pis de la plaça abans de ser estropejat, de com es veia des de dalt d’algun balcó on es va fer la foto. Titulava "La Plaça Nova quan era Plaza 18 de Julio". Pel significat que té la fotografia, el pose com article destacat. Deia textualment:   

"Seguim amb la sèrie que a tanta gent li agrada del blog, la de les fotografies antigues. El lema ja el sabeu: Cada dia una fotografia antiga, fins que no n´hi haja cap més o...em canse. Tot pot passar...Però ara seguim amb molts d´ànims. Porte hui al blog la fotografia de

LA PLAÇA NOVA QUAN ERA PLAZA 18 DE JULIO

No podem perdre detall d´aquesta magnífica postal. Ja no la tornarem a veure així d´empisada al centre de la plaça. A punt de començar les festes patronals, banderes a l´aire. El "palquet" on actuaven les orquestres al mig. Podeu observar els tamanys del ficus i de les palmeres i comparar-les amb ara. ¡¡ Què records!!. A la dreta la pared del Cinema Casablanca (hui supermercat Mas y Mas). Al fons no estava el bloc de pisos i si la casa que tancava el carrer. A l´esquerra podem apreciar encara patis, com el que estava el tramusser o el peixero. Però sobre tot, tornem a recordar-ho, mireu el paviment, com l´explanada d´Alacant i altres explanades conegudes, que ens l´han robat a tots els gaters."

FONT: Publicació al blog el dia 20-4-2010. 

0 comentarios