Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MOLTA PARTICIPACIÓ A LES CARROSSES ( I )

MOLTA PARTICIPACIÓ A LES CARROSSES ( I )

Primer premi, grups a peu: els crancs de "Mariscos Recio"

Ahir diumenge es va celebrar la desfilada de grups a peu i carrosses pels carrers de Gata, dins de les festes patronals. Destacà la gran participació, sobre tot en les carrosses de xiquets menuts. Poques crítiques i les poques ben fetes, com les dels casos Gurtel, Faisán, CAM, tots junts. Molta diversió. Molta imaginació en alguns treballs i ben donats els premis. Al llarg del recorregut, des de les Alcolaies (recinte del Grup Escolar) passant per la Plaça de l’Església on es va arremolinar molta gent mirant, carrer La Bassa amunt, Plaça Espanya -també amb molta gent-, carrer Doctor Moratal, Passeig d’Alacant, Avinguda la Pau -al final-, carrer Estació i carrer Paet, moltes persones, no sols gateres també familiars i amics forasters que vingueren a veure les carrosses de Gata.

A la sèrie de fotos comence pel primer premi dels grups a peu. Els crancs de "Mariscos Recio" van ser els elegits pel jurat.

FONT: Sols la foto gran, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

1 comentario

Parralera -

felicitats a les guanyadores! això és fer un gol: "cangrejo Parrales". Molt bona la idea i l'elaboració. Un premi merescut.