Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.032-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.032-
(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)
 
Esta vesprada ens refrescava la memòria històrica de Gata Antonio Monfort amb tres o quatre fotografies publicades l’any 1967 al programa de festes, que pujava ell al seu facebook. No volem deixar escapar l’oportunitat per a que els usuaris del blog també les puguen compartir. Deixem que ell parle: "Ací tenim fotos del record de la inauguracio de la plaça nova. La xiqueta és Rosa Monfort, la Masiana. En companyia de Don Julian, el governador i Pedro zaragoza, qui fora alcalde que va alçar Benidorm. El que s’agatxa cap a ella per darrere és son pare Alfredo. L’escena és abans de tallar la cinta. Rosa portava les tisores en una bandeja. Podeu vore al pare Vicent, a Miquel Moncho, a Ramón de Alacant i al costat a Octavio Mulet que estava al Banc Central. A l’esquerre de la foto Paco Mengual (Marti)."
 
Jo afegiré un poc més, dient que al 67 del segle XX el que es va inaugurar és el paviment que recordeu estava com el passeig de l’Explanada d’Alacant, la col·locació de palmeres, faroles i demés. La plaça, com a tal, ja estava oberta abans i es feia mercat, hi havia llocs de venda de peix i demés, fins i tot un quiosc.
De la fotografia dir que també apareix el veterinari Don José Montilla.
Moment històric de Gata. Agraïsc que Antonio Monfort ens haja mostrat aquesta peça del trencaclosques de la nostra memòria gràfica com a poble.
 
FONT: Foto del programa de festes de 1967.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Es lamentable y penoso ver como es la plaza nueva hoy en dia, y haberla conocido como era antes, cosas que tiene la vida,pero realnunca más la volveremos a recuperar como sus inicios, como esta actualmente el paseo de Alicante copia identica a lo q teniamos nosotros.