Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS INFANTIL (LÍDER DEL GRUP 1er DE 2ª REG.ALACANT) TÉ 102 GOLS A FAVOR I OCUPA EL LLOC 13 GOLEJADOR DE TOTS ELS EQUIPS I CATEGORIES DE LA C.V.

EL GORGOS INFANTIL (LÍDER DEL GRUP 1er DE 2ª REG.ALACANT) TÉ 102 GOLS A FAVOR I OCUPA EL LLOC 13 GOLEJADOR DE TOTS ELS EQUIPS I CATEGORIES DE LA C.V.

L’equip INFANTIL del GORGOS C.F., líder del grup primer de la Segona Regional d’Alacant està batint rècords a la comarca. Ja supera el centenar de dianes aconseguides al llarg de les jornades que es porten disputades i l’última jornada va fer la segona  millor golejada, 14 gols i contra la UD Benissa que ja li havia marcat a la tercera jornada 15 gols. En concret té actualment 102 gols a favor en el seu casiller particular, per 10 en contra. De tots els equips dels grups de Futbol 11 de la Comunitat Valenciana ocupa a hores d’ara el lloc 13é de la taula d’equips golejadors de tots els grups.

A més, al grup del Gorgos del segon al quart màxims golejadors són gaters: El màxim golejador és Michele Zamora del SFFCV Benidorm CD A amb 28 gols, però és segon DIEGO BARCHINO JOSÉ del Gorgos C.F. amb 25 gols. Amb 21 gols està també del Gorgos MARIO FELIU RIBES i amb 19 també de Gata, HÉCTOR CLOQUELL MULET. Per jornades, a la tercera va fer un 0-15 contra la UD Benissa, com he dit; a la jornada 11 un 11-0 contra el Altea A i ara a l'última 14-0, de nou, contra el Benissa.

Pareix que als equips infantils se’ls dona millor les golejades i per això, dels grups alacantins d’esta categoria el superen 4 equips: el BRAVE ELCHE C.F., que pertany al grup 8é i té 119 gols a favor; la UD PETRELENSE, del grup 11é, que en té 113 a favor; l’equip de LA NUCÍA, del grup 2n, que en té 109 i el CF CASTRUM-BENIJÓFAR A, del grup 6é, que en té 103.

En la taula d’equips màxims anotadors dels federats en totes les categories, és el líder el COLEGIO SALGUI-EDEB, que pertany al grup 8é de la 2ª regional juvenil. Té 129 gols a favor. Li segueix, l’infantil valencià del grup 10é, el MUSEROS, amb 121 gols a favor. Després de l’infantil ja dit Brave Elche C.F., ve l’infantil de Castelló del grup 3r ESPORTIU VILA-REAL C amb 113 gols. Després del ja nomenat infantil Petrelense ve l’equip de la Ribera de Segona provincial valenciana infantil, grup 3r, CD LA CANAL, amb 111 gols. També valencià infantil del grup 5é, l’equip UD BALONPIÉ ALFAFAR A té 110 gols.

Després del grup la Nucía que ja he parlat, el segon provincial infantil valencià del grup 8, MELIANA té 108 gols. De la Primera regional cadet grup 4, l’equip del CD JUVENTUD MANISENSE A té 104 gols. Finalment, després del ja dit Castrum-Benijófar amb els mateixos gols però menys en contra que el Gorgos está el segon provincial infantil valencià del grup 7é CDJ COLLVERT A que també té 102 gols.

FONTS: FFCV (dades). Foto Jaime Signes Fornés (infantils del Gorgos C.F. al partit contra el Pedreguer)

0 comentarios