Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA VICTÒRIA A PEGO DEL GORGOS CADET EL FA MÉS LÍDER. EL JUVENIL TAMBÉ GUANYA EN UN GRAN PARTIT (4-3)

LA VICTÒRIA A PEGO DEL GORGOS CADET EL FA MÉS LÍDER. EL JUVENIL TAMBÉ GUANYA EN UN GRAN PARTIT (4-3)

El gol de Axel va fer ahir que el GORGOS CADET es convertira en més líder i deixara a sis punts al seu immediat seguidor. 0-1 va guanyar contra el Pego i seguix contant els partits per victòries, 8 en total. Té 24 punts per 18 que té el Pego. Té 29 gols a favor i 5 en contra.

Si bo va ser eixe resultat, també molt bo ha sigut el del GORGOS JUVENIL que ha guanyat a casa, 4-3, al Sporting Benidorm que anava líder en un gran partit. Marcava primer el Benidorm i empatava el Gorgos, anaven succeïnt-se els resultats i en el minut 90 marcava Raúl Orellana el gol de la victòria. Han marcat pel Gorgos Hicham, Juanjo, Hamza i el ja dit Raúl. Amb aquest resultat ja és seté amb 19 punts. De 12 partits, 6 els ha guanyat, un empatat i 5 els ha perdut. 30 gols a favor i 19 en contra.

Més avall de les categories, tenim al GORGOS ALEVÍ que va guanyar 4 a 2 al Pego i el GORGOS INFANTIL A que va guanyar 1 a 2 al Pego, els dos gols marcats per Diego. Amb aquest resultat l’infantil A és cinqué amb 16 punts, dels 8 partits jugats 5 els ha guanyat, un empatat i dos perduts, 19 gols a favor i 7 en contra.

Finalment, tornar a dir, malauradament, que el segon equip infantil va perdre per 0 a 14 gols contra el Villajoyosa. Massa correctiu i sense estrenar el casiller.

A la imatge, el GORGOS JUVENIL que ha feet un gran partit (4-3) contra el Sporting Benidorm.

FONTS: FFCV i Gorgos C.F.

0 comentarios