Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TEMPS DE...: EL TAPIS I ELS JUNIORS VISITEN EL BETLEM "ANITA CANYETES"

TEMPS DE...: EL TAPIS I ELS JUNIORS VISITEN EL BETLEM "ANITA CANYETES"

Aquests dies s'han acostat a visitar el betlem familiar que porta el nom de ma mare "Anita Canyetes" dos grups del poble. Per una part, el TAPIS, acompanyats per la seua "mestra i guia" Rosa Ivars així com el sacerdot jubilat missioner Vicente Berenguer, germà de Paquitina, i el responsable de les donacions de sang a Gata, Pepe Pedro. Els participants del TAPIS van poder gaudir del gran betlem.

També les xiquetes i xiquets del Moviment Junior de Gata amb les seues típiques samarretes verdes i les panyoletes van acudir a veure el betlem amb les seues educadores i educadors, després de fer el dinar de germanor de Nadal al centre parroquial. La inocència dels menuts buscant al típic "caganer" o interessant-se pels detalls de la construcció del betlem va ser la tònica dominante.

Agraïsc a aquests grups la visita i faig extensiva la crida al tots els que vulguen visitar-lo que es posen en contacte estos dies dels Nadals, Cap d'Any i Reis amb la meua família o amb mi mateix, per a mostrar-los el betlem.

0 comentarios