Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE, MERCAT SOLIDARI A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA. ARRIBEN LES ACTIVITATS DE "VIURE EL NADAL A GATA"

DIUMENGE, MERCAT SOLIDARI A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA. ARRIBEN LES ACTIVITATS DE "VIURE EL NADAL A GATA"

Passats els ponts de la Constitució i la Puríssima entrem al temps preparatori per a les festes nadalenques. S’esdevenen moltes activitats pròpies del temps a Gata. La primera que ens trobem en el calendari serà la festa del Nadal que prepararan els residents de la urbanització Gata Residencial al Parc de les Fades, organitzat per l'Associació de Gata Residencial i amb la col·laboració de Comerç de Gata i Comissió de Festes 2017, sota la Regidoria de Residents de l'Ajuntament de Gata. Serà demà dissabte dia 10. El muntatge serà una Fireta de Nadal de les 11 a les 16 hores. Hi haurà barra i paella condimentada per la Comissió de Festes de Gata 2017. També hi haurà sorteigs, vi calent, xocolate i dolços nadalencs, així com una actuació dels alumnes de CODA, Escola de Música.

El diumenge dia 11 tindrà lloc a partir de les 10 i fins les 18 hores el MERCAT SOLIDARI a la Plaça de l’Església. Participaran en les paradetes del mercadet: el TAPIS, CARENA, CREU ROJA XÀBIA, ASSOCIACIÓ DIABÈTICS DE GATA, AMADEM, PAYASOSPITAL, LA MIRADA DEL PERÚ, ALTAIR COOPERACIÓN INTERNACIONAL, LUDAI, CÀRITAS i GATARRAPA. Tota l’activitat estarà coordinada per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Gata.
Paral·lelament al mercadet hi haurà activitats culturals complementàries al mateix escenari de la plaça. A les 12,45 actuarà la BANDA JUVENIL DE GATA i a les 16,30 hores actuarà el grup "TARANNA TEATRE" que presentarà l’obra "Precísament així es va escriure la primera carta".

Del mercadet a les Jornades d’Educació

Dilluns 12 i dimarts 13, a la Biblioteca Pública Municipal de Gata tindrà lloc unes Jornades d’Educació per a pares i mares, que organitza la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gata. El dia 12 es parlarà de la "Competència digital i èxit professional" a càrrec de Voro Gómez Roselló de la Direcció General de Política Educativa. El dia 13, dimarts, la xerrada serà: "Importància d’educar les emocions per tindre èxit en la vida", a càrrec de Amparo Cortell Escrivà, mestra i psicopedagoga especialista en orientació professional.

Dijous dia 15 és el torn per als donants de sang i tots els que vulguen afegir-se a aquesta acció solidària i humanitària. De 17 a 20,45 hores es farà la col·lecta de Donació de Sang al saló d’actes del Centre Social Integrat.

Viu el Nadal a Gata

Divendres 16 començarà la campanya nadalenca gatera "VIU EL NADAL A GATA". A les 18 hores serà inaugurada a la Biblioteca l’Exposició de targetes de Nadal. Al mateix lloc, a les 20 hores, tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura.

Diumenge 18 al Casal de la Música es viurà a les 12 del migdia el primer concert nadalenc a càrrec de la Rondalla de Gata, el Grup Serrillàs i la Coral de l’Escola Municipal de Música. Dimecres 21 arribarà la tradicional Audicional de Nadal de l’Escola Municipal de Música, al Casal de la Música a les 19,30 hores. El dia 22 serà el Festival de Nadales del CEIP Santíssim Crist. Divendres 23 hi haurà teatre i música. El teatre infantil serà a les 17 hores al Centre Social. El Concert de Nadal de la Banda Unió Musical i la Banda Juvenil serà a les 20,30 hores al Casal de la Música. Dia 27, dimarts, serà el torn del Taller de galetes de Nadal, al Centre Social a les 17 hores.

Dissabte i diumenge viuren els dies grans de la Nit de Nadal i el Dia de Nadal i ja a tres dies d’acabar l’any, el dia 29 serà el primer acte de la Campanya reis 2017: la Recollida de Cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient, que es farà, com és tradicional, a la Plaça de l’Església a les 18,30 hores.

No hay texto alternativo automático disponible.
   
Finalment, ressenyar també l'ESCOLA DE NADAL, que organitza l'AMPA Gata, amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació. Hi haurà Tallers, contes, eixides, jocs i un fum d'activitats per a passar-ho bé. Serà al CSI i estan previstes les activitats els dies 23, 27, 28, 29 I 30 de desembre de 2016 i els dies 3, 4 i 5 de gener de 2017. Cal inscriure's per a la realització dels mateixos.

FONT: Informació publicada a la revista "Comerç d’Ací". Cartell anunciador del Mercat Solidari, Ajuntament. 

0 comentarios