Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CELEBRAT EL SORTEIG DELS SIS SOPARS DE LA CAMPANYA DE "COMERÇ DE GATA"

Comerç de Gata regala sis sopars entre els clients en la campanya d’Enamorats.

Ahir dia dels enamorats es va fer el sorteig. Enamorats a Gata és la campanya que han desenvolupat els comerciants per promoure les vendes durant la primera quinzena de febrer. Coincidint amb la celebració "Comerç de Gata" va dur a terme l’acte final de la campanya, el sorteig de sis sopars per a dos persones en restaurants de la localitat.

Durant la primera quinzena del mes els establiments associats han lliurat uns tiquets en cada compra per a participar en el sorteig. Així, s’ha premiat la fidelitat dels clients i s’ha aconseguit de nous. Tot això gràcies a la campanya que des de fa uns anys Comerç de Gata du a terme de la ma de Factoria d’Idees per tal d’estimular les compres de cara al Dia dels Enamorats.

Els restaurants en què es serviran els sopars sortejat dilluns són: Ca Martí, Ca Corder, La Cosa Nostra, Trossets, La Pau i Nely. En total, són sis sopars per a dos persones, que es van sortejar davant la presència del president de Comerç de Gata, Santiago Signes, membres de la directiva i comerços associats.

Els números premiats anit van ser:

- 0139. Restaurant Ca Martí . (Lliurat per Ca Doloretes).

- 1896. Ca Corder.  (Donat per Casa Lola al Sastre).

- 2259.  La Cosa Nostra. (Donat per la carnisseria Ca Curro).

- 0764.  Trossets.  (Donat pel bar Ca Martí).

- 1297.  La Pau.  (Donat per Ca Bernat).

- 1491.  Ca Nely. (Donat per La Pau).

Agafeu les butlletes i aneu mirant els nombres. A mi quasi m`ha tocat. Però no ha tingut sort. Vegeu vosaltres. A tots els afortunats, l’enhorabona i a sopar un dia d’aquests.   

FONT: Informació "Factoria d’Idees". Gata. 

0 comentarios