Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -308-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -308-

PER VEURE LA FOTO AMB MÉS DETALLS, PUNXEU ACÍ.

La foto de hui és inèdita per a mi. Molt bona. Me l’ha facilitada Sílvia Leyda des de l’Arxiu Municipal, a la qual li agraïsc la deferència. La foto és propietat de Rosa Boronat, una de les xiques que ixen a la fotografia, la qual va cedir la foto a l’Arxiu Municipal.

El grup està al carrer Teulada, pareix, als quatre cantons. Formen un conjunt molt bó. Per festes, els que tenien que ser festers i organitzar les festes feien "L’arreplegada de la barxa". Quant més barxes recollien més en venien i més dinerets areplegaven. La foto és dels anys 1958 ó 1959.

Us relacione tots els que apareixen: Agatxats, a l’esquerra de la moto estan Maties Monfort Salvà i Manolo Poveda. Agatxat a la dreta de la moto està Antonio Soler "el Huelo". Sentat dalt de la moto: Jaume Canyetes, mon tio -germà de ma mare-. Plantats dalt de la moto estan Pepe Botella i l'altre xic és el que no hem identificat. Qui porta la barxa al cap és Batle i la xica del costat Rosa Mico (de la rellotgeria Rubí). La xica a la dreta de la moto és Rosa Boronat i el xic del costat és Alberto "Gabietes".
Els dels instruments són dos xics de Pedreguer.

I recordeu, si teniu fotografies, documents, coses antigues que puguen formar part de la història de Gata, ja sabeu. A l’Ajuntament està l’Arxiu Municipal, del qual s’encarrega Sílvia Leyda. No dubteu en passar per allí.

0 comentarios