Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LÍDERS ABSOLUTS: GORGOS, 10. CIUTAT DE CULLERA, 0.

LÍDERS ABSOLUTS: GORGOS, 10. CIUTAT DE CULLERA, 0.

El primer equip del GORGOS ha empatat a un gol a Ondara, contra el C.D. Teulada.

Sota la pluja, com deia a l’article anterior el GORGOS JUVENIL ha golejat i de quina manera. Deu gols ha fet al Ciutat de Cullera. Els xicons de Jaume Serra han demostrat que també saben golejar amb pluja. quatre gols a la mitja part i sis a la segona part. Com a curiositat, una xica àrbitre, que ha pitat un partit molt bé i sense cap complicació.

Cal destacar el bon drenatge que ha presentat el nou camp municipal de "Les Costeres" a la primera prova de foc que ha tingut la gespa artificial del camp. 

Tots els jugadors juvenils han ratllat a molt bona altura i el resultat i el partit ha permés tots els canvis i provar a nous joves futbolistes. I continuen sent líders en solitari. A aquestes hores ja es coneixen quasi tots els resultats...

Així està la classificació dels juvenils:

Líder destacat el GORGOS amb 27 punts, set punts per dalt del segon, el Villalonga que aquesta vesprada li ha fet set gols al Daimús. Tres equips li seguixen a la classificació amb 19 punts: Benirredrà, Ondarense -amb un partit menys a saber- i Xeraco.

Els gols també són molt importants. El Gorgos, de nou partits nou guanyats, té al seu compte 55 gols a favor per sols 8 en contra. És, per suposat, el màxim golejador.

Al muntatge fotogràfic alguns moments del partit. Es pot veure la pluja i l'esforç dels jugadors. Protagonistes com José "Carrete", Molines, David, el preparador Jaume Serra i Vicent "Canya", entre ells.

I parlem de l’ equip gran, el primer equip del GORGOS C.F. També sota la pluja a Ondara, perquè a Teulada estan sense camp per les obres, han jugat el partit aquesta vesprada: 1-1 ha estat el resultat: C.D. TEULADA-1. GORGOS C.F.-1. L’equip de Javi Espasa no vol baixar la guàrdia i seguix lluitant per estar de mitat taula cap amunt...

I els menuts, Cadets i infantils, han jugat contra Poble Nou de Benitatxell. I han guanyat. Jugaven abans que el Gorgos juvenil...

 

0 comentarios