Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -675, la d'ahir dia 17-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -675, la d'ahir dia 17-

AL FINAL, HUI SI QUE ES VEU EL PILÓ

(PODEU FER LA FOTO MÉS GRAN, PUNXANT ACÍ)

La fotografia no és del tot clara, però si que es pot apreciar el piló. Per fi he trobat una fotografia que té aquest element arquitectònic que va ser un símbol al llarg d’una època. La fotografia mostra tres cases grans que hi havia a la Plaça de l’Església: la casa abadia, apareix a l’esquerra. La casa dels Minyana al fons a l’esquerra i la casa de Vicent "de Llisinta" a la dreta. I el carreret del mig si s’adoneu, malgrat les sombres, destaca al mig el piló. Si es fixeu al paviment, encara era de terra. La fotografia està presa l’any 57 ó 58 del segle XX.

4 comentarios

des de lluny -

Hauría d'estar ahí per situar-me, pero realment em costa creure que la perspectiva des de les barenes faça que la plaça siga tan estreta, a mí no m'acaba de cuadrar, però si vosaltres esteu segurs que es la casa abadía.......... així serà pot ser. Jo veig massa junt l'abadia i la suposada casa de minyana per a confirmar que siga el lloc.

MIGUEL ANGEL -

Dirte cronista que efectivament, com tu dius efectivement han cambiat molt les cosses y mes la placa de la iglesia, dema disculpes y tinc aclarat el dubte, deixa forma es solventent els dubtes,gracies.

CRONISTA DE GATA -

A "Miguel Ángel":
La fotografia està feta des de les baranes del carrer Penyó, per tant lamente dir-te que no tens raó i que sí que és la Casa Abadia, el casot que apareix a l'esquerra.

MIGUEL ANGEL -

He podidfo verla fotografia cosa que me alegra pero lamento decirte que nombras la casa abadia si no meequivoca la casa que hay en la izquierda es la casa delCatala de dicen que esta enfrent del bar corder, con lo cual puede ser que hayas cometido un error, sin inpoortancia ya que siempre he sabido que el pilo estaba ubicado entre la casa de Miñana y vicente de llicinta como puedo observar en la foto, me gustaria que lo observaras tu, para ver el error.