Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTESGATA19: 30/7 A 2/8: PAELLES, RALLI, XIQUET, CORREFOC, DISFRESSES,...

FESTESGATA19: 30/7 A 2/8: PAELLES, RALLI, XIQUET, CORREFOC, DISFRESSES,...

(PODEU REPASSAR L’ÀLBUM DELS ACTES DITS A AQUESTA ENTRADA, PUNXANT ACÍ) À PUNT VA ESTAR EN DIRECTE AL RALLI HUMORÍSTIC

Encarem hui els dos últims dies de les festes patronals de Gata de Gorgos 2019. Alguns canvits importants que han sigut tot un èxit, altres actes típics i tradicionals, han anat passant pàgines del calendari de finals de juliol i primers d’agost.

Fent un resum, destaquem com a actes que van concentrar a molta gent, la Nit de Paelles; el ralli humorístic, amb les sis guanyadores i molts participants jovens; la conrda infantil i el correfoc amb itinerari distint (a càrrec de "Cooet i Corda" de Pedreguer) i el tradicional ball de disfresses.

Ens parem en dos d’aquests actes:

RALLI. Va estar present la televisió autonòmica i en directe al magatzin de la vesprada d’estiu. Podeu mirar eixos moments al següent enllaç, PUNXEU. El dia 1 d’agost al programa de "à punt directe estiu" del minut 36,06 al 40,24, Gata i les seues festes van ser notícia a la televisió autonòmica. Sis xicones van ser les guanyadores. Diversió i ganes de la gent jove.

DISFRESSES: La Plaça Nova plena per a rebre a tots els participants. La dama de diaris va aconseguir el tercer premi; les dames amb guants negres el segon i les dones aviadores el primer. Originalitat, participació i ball.

FONTS: Fotos al facebook de l’àlbum, diverses.

0 comentarios